ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Ο.Δ.Λ.

Βραβείο στην ταινία «Η νύχτα με τις πεταλούδες»

Δημοσίευση: 06 Απρ 2011 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Αναμφισβήτητα αποτελεί ξεχωριστή τιμητική διάκριση για τη Λάρισα η βράβευση της ταινίας « Η νύχτα με τις πεταλούδες» της σκηνοθέτιδας Στέλλας Μπελέση που απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ της Φεζ στο Μαρόκο.
Χθες στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο ο Δήμος Λαρισαίων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου διά του προέδρου του κ. Μιχάλη Τσακίρη βράβευσε τους συντελεστές της ταινίας συγχαίροντας τους για την προβολή της Λάρισας εκτός συνόρων και παροτρύνοντας όλους τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να προάγουν στο βαθμό που μπορούν τον πολιτισμό της περιοχής.
Στη χθεσινή τελετή βραβεύτηκαν ακόμη οι σκηνοθέτες και οι συντελεστές των ταινιών μικρού μήκους που προκρίθηκαν στο 16ο φεστιβάλ του Μαρόκου.
Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι ταινίες των Λαρισαίων σκηνοθετών, του Απόστολου Σδράλλη «Το μοιρολόι», της Ελένης Φωλίνα «Τα πάντα στη θέση τους» και του Πασχάλη Μάντη «Βροχή».
Στο φεστιβάλ επιλέχθηκε επίσης η ταινία της Βολιώτισσας Χριστίνας –Μαρίας Χρυσάφη «Εμείς οι δύο» .
Η σκηνοθέτις της ταινίας «Η νύχτα με τις πεταλούδες» Στέλλα Μπελέση ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη διάκριση τόνισε ότι οι προσπάθειες όλων των συντελεστών ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ευχήθηκε η προσπάθεια αυτή να γενικευθεί και στο μέλλον εστιάζοντας σε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν στις μέρες μας πια τον κάθε Έλληνα.
Από την πλευρά της «Θεσσαλίας Τηλεόρασης» που είχε και το κομμάτι της παραγωγής της ταινίας το βραβείο παρέλαβε ως εκπρόσωπος του καναλιού η δημοσιογράφος κ. Ράνια Αλεξίου η οποία συνεχάρη όλους τους συντελεστές της ταινίας τονίζοντας ότι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται καθώς σκοπός τους ήταν η πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής που με τη διάκριση της ταινίας έκανε γνωστή τη Θεσσαλία στο εξωτερικό.
 Όλοι οι συντελεστές των ταινιών ευχαρίστησαν το Δήμο Λαρισαίων που τους τίμησε και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και στο μέλλον να δημιουργούν στηρίζοντας ένα σημαντικό κομμάτι της τέχνης.
Παρούσα στην τελετή απονομής των βραβείων ήταν χθες και η σύζυγος του δημάρχου Λαρισαίων κ. Σοφία Τζανακούλη η οποία βράβευσε πολλούς από τους διακριθέντες συντελεστές των ταινιών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass