ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

* Νεανικές Μουσικές Βραδιές στο λόφο του Φρουρίου

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2010 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Μια από τις ομορφότερες πλατείες της πόλης, αυτή του Δημάρχου Αριστείδη Λαμπρούλη στο λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα, θα πλημμυρίζει με μουσικές νεανικές νότες από εδώ και στο εξής, κάθε Παρασκευή βράδυ καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Την ευθύνη της διοργάνωσης θα έχει ο Δήμος Λαρισαίων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Λαρισαίων.
«Η πλατεία αποτελεί ήδη σημείο συνάντησης της νεολαίας της πόλης και η απόφαση της δημοτικής αρχής για την υλοποίηση των συναυλιών στοχεύει ακριβώς στην ψυχαγωγία των νεαρών θαμώνων της» τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης και συνεχίζει: «Ταυτόχρονα επιδιώκεται η ανάδειξη της πλατείας Δημάρχου Λαμπρούλη ως ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο δημιουργίας από νέους για νέους καθώς και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αφού κατά το πρόσφατο παρελθόν η πανέμορφη πλατεία έγινε πολλές φορές στόχος αναίτιων βανδαλισμών και φθορών από ελάχιστους που επιχειρούν να επιβάλλουν την άποψή τους στους πολλούς. Οι συναυλίες που θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή είναι μόνο η αρχή των πολιτιστικών εκδηλώσεων ενώ η δημοτική αρχή παραμένει ανοιχτή σε κάθε ενδιαφέρουσα πολιτιστική πρόταση που θα κάνει την πλατεία περισσότερο ελκυστική στη νεολαία της πόλης» καταλήγει η δήλωση του δημάρχου.
Αρχή λοιπόν από την Παρασκευή 9 Ιουλίου με δύο μοναδικές συναυλίες από τους Antartic και τους Miracle Drug με κλασική και μοντέρνα ροκ μουσική.
Τους Antartic αποτελούν οι Λευτέρης Θεοδωρόπουλος, Εβίτα Θεοδωροπούλου, Θωμάς Βρούζος, Χρήστος Διαμαντής και Δημήτρης Δούκας και θα εμφανιστούν στην σκηνή στις 21:15. Την σκυτάλη θα παραλάβουν οι Miracle Drug τους οποίους αποτελούν οι Τάσος Χριστώνης, Γιάννης Γκουντρουμάνης, Άρης Γκουντρουμάνης και Ανδρέας Ζάμπουλας.
* * *
 
* Στον Τύρναβο ο Βασίλης
 Παπακωνσταντίνου
 
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για ένα ακόμα καλοκαίρι δοκιμάζει τις αντοχές των ονείρων μας και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό παιχνίδι με ένα και απαράβατο όρο: «Τέρμα τα γκάζια πάνω και κάτω από την σκηνή».
Ο Βασίλης είναι έτοιμος να ροκάρει τις βραδιές μας και να ταξιδέψει τις σκέψεις μας. Τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε στο παρελθόν αλλά και κομμάτια από τον καινούριο προσωπικό του δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται» θα δώσουν χρώμα και ρυθμό αύριο το βράδυ στο δημοτικό γήπεδο του Τυρνάβου, σε μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσουμε και σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε...Όλοι λοιπόν σήμερα Πέμπτη στο γήπεδο του Τυρνάβου στις 9 μ.μ. στη συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τυρνάβου.
Μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή θα ανεβούν:
Η Τάνια Κικίδη, μουσική σύντροφος του Βασίλη χρόνια τώρα και αγαπητή από όλους μας για την ιδιαίτερη φωνή της αλλά και την αδιαμφισβήτητη on stage δυναμική της παρουσία. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Δύση και Ανατολή»
Η Κατερίνα Μακαβού, μία νέα ερμηνεύτρια αλλά και τραγουδοποιός, συνεχίζει το ταξίδι της μετά από ένα χειμώνα συνεργασίας στο πλευρό του Βασίλη. Μια φωνή ζεστή που όλοι θα αγαπήσετε. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Μικρά Μυστικά».
Η Φαίη Μπρουζάκη έρχεται δυναμικά να συμπληρώσει την ομάδα. Εκπρόσωπος μίας άλλης μουσικής σκηνής, η Φαίη έχει ένα μαγικό τρόπο να μας παρασύρει σε soul ήχους ροκάροντας όμως πάντα πάνω στη σκηνή. Ο Τάσος Σκούρας και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σκούρα... με κιθαριστικά σόλο αλλά και blues μελωδίες.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass