ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Βραδιές πολιτισμού στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2010 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
(Γραφείο «Ε»)
Τη σατιρική επιθεώρηση του θεσσαλικού θεάτρου «Οι Αγαπητικοί της Βοσκοπούλας» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου φιλοξένησε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αμπελώνα.
Το έργο παρουσιάστηκε στον αύλειο χώρο του νέου Δημαρχείου με φόντο το επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο, άρτι ανεγειρόμενο, και η προσέλευση του κοινού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.
Την παράσταση προλόγισε ο ίδιος ο σκηνοθέτης και συντελεστής της παράστασης κ. Τσιάνος ο οποίος ευχαρίστησε το δήμο Αμπελώνα και τη δημοτική αρχή για την υποδοχή και τη φιλοξενία.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και η είσοδος για τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες ήταν δωρεάν.
Ο Δήμος Αμπελώνα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό και την ανάπτυξή του διοργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις με σκοπό πάντα την ποιοτική ψυχαγωγία των δημοτών του. Την Πέμπτη 22 Ιουλίου και ώρα 9:30 στο δημοτικό διαμέρισμα Αμπελώνα θα παρουσιαστεί το έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Γαμπροί απ’ το παράθυρο» από το θέατρο Λάρισας «Μέθεξις» στο άλσος του Αγίου Γεωργίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και στο δημοτικό διαμέρισμα Ροδιάς.
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού του δήμου περιλαμβάνει ακόμη μουσική βραδιά αφιερωμένη στους νέους, εκδήλωση αφιερωμένη στους πολυτέκνους και εορταστική εκδήλωση την παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου, πολιούχου του δήμου Αμπελώνα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass