ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Πολιτιστική κυψέλη» το Θέατρο Τεμπών

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2010 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
Γέμισε ασφυκτικά από κόσμο το βράδυ της Κυριακής το Θέατρο των Τεμπών στο Ομόλιο που έσπευσε να παρακολουθήσει τη σατιρική επιθεώρηση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Οι Αγαπητικοί της Βοσκοπούλας». Τη θεατρική παράσταση διοργάνωσε η Νομαρχία Λάρισας στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της για το φετινό Καλοκαίρι με στόχο την ανάδειξη του Θεάτρου των Τεμπών αλλά και την τουριστική προβολή του νομού μέσα από ένα πρόγραμμα ποικίλων εκδηλώσεων.
 Ο χώρος του Θεάτρου των Τεμπών που φιλοξένησε άλλη μία παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου, τη δεύτερη κατά σειρά, αποδείχθηκε μικρός για να χωρέσει τους εκατοντάδες θεατρόφιλους που βρέθηκαν εκεί για να δουν την πετυχημένη παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου.
 Οι κερκίδες γέμισαν από κόσμο και πάρα πολλοί παρακολούθησαν όρθιοι την παράσταση η οποία σκόρπισε άφθονο γέλιο στους θεατές με τους έξυπνους διαλόγους, τα δηκτικά σχόλια και τις επίκαιρες αναφορές της για τη σημερινή Ελλάδα.
Την παράσταση παρακολούθησαν ο Νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός, ο αντινομάρχης Πολιτισμού κ. Χ. Σιδερόπουλος, ο δήμαρχος Ευρυμενών κ. Δ. Τσιτσές, και φυσικά πλήθος κόσμου. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός συνεχάρη αρχικά τον Κώστα Τσιάνο για τη σκηνοθεσία και όλους τους συντελεστές για την εκπληκτική παράσταση που απόλαυσε το κοινό.
Ο Νομάρχης Λάρισας τόνισε ότι η Νομαρχία Λάρισας με το Θέατρο των Τεμπών που κατασκεύασε φιλοδοξεί κάθε Καλοκαίρι να αποτελέσει μία πολιτιστική κυψέλη όπου θα διοργανώνονται θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πολιτιστικά δρώμενα υψηλού επιπέδου, για την αισθητική απόλαυση των κατοίκων του νομού αλλά και των επισκεπτών στα παράλια.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass