ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΡΗΓΑ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ» ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

«Με άρωμα... Κοέλιο»

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2010 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόδοση του λαρισαϊκού κοινού πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του «Μικρού Θεάτρου» και συγκεκριμένα του Δημήτρη Α. Καράτζιου, που ανεβάζει σήμερα και αύριο το βράδυ, στις 21.30, στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ την κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Αυτός ο αλήτης ο... Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του...», στην οποία ο γνωστός ηθοποιός - συγγραφέας Αλέξανδρος Ρήγας και η Εβελίνα Παπούλια συναντιούνται στην σκηνή σε μια κωμωδία που θα ανατρέψει τα πάντα.
 Ο Δημήτρης Καράτζιος, καλωσορίζοντας στην πόλη μας τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια, δήλωσε πως το «Μικρό Θέατρο συνεχίζει τις δραστηριότητές του και το καλοκαίρι με ποιοτικές θεατρικές, αλλά και μουσικές παραστάσεις όπως αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα στις 26 Ιουλίου, επίσης στο Κηποθέατρο της πόλης μας».
Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Εβελίνα Παπούλια παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και θαυμαστών τους που έσπευσαν να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μιλώντας για το έργο τόνισαν την αξία της κωμωδίας που ξεφεύγοντας από τη φάρσα γίνεται μια πρόταση ζωής, αφού επισημαίνει τη δύναμη της θέλησης ιδιαίτερα στους νέους που αναζητούν τον δρόμο τους σήμερα. Και οι δυο σημείωσαν ότι στόχος τους είναι η αμεσότητα του θεατρικού λόγου και η μετάδοση στον θεατή της γνήσιας χαράς που εκπορεύεται από το κείμενο και την ερμηνεία του ρόλου από τον ηθοποιό.
Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε και την πρωτότυπη πρωτοβουλία του Δημήτρη Καράτζιου να πραγματοποιήσει τη συνέντευξη Τύπου στον ανοιχτό χώρο της πλατείας Ταχυδρομείου, φέρνοντας του ηθοποιούς κοντά στους θαυμαστές τους, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, έτσι ώστε να καταργηθούν στερεότυπα και αποστάσεις. «Ήταν μια ιδέα δική μου και του Αλέξανδρου Ρήγα – είπε ο Δημήτρης Καράτζιος – μια και πιστεύουμε ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά στους ανθρώπους που αγαπά και θαυμάζει. Άλλωστε η ίδια η καθημερινότητα επιβάλλει να μην υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στον θεατή και τον καλλιτέχνη. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Arco cafe για την ευγενική χορηγία, την εξυπηρέτηση και παραχώρηση του χώρου».
Προπώληση εισιτηρίων
Δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας – δισκοπωλεία MELODY & ΣΕΙΡΙΟΣ
Eίσοδος: 23 ευρώ
Μαθητικό - φοιτητικό έως 25 ετών: 18 ευρώ
Άνω των 65 ετών: 18 ευρώ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass