ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

«Ξάφνιασαν» τα έργα του Ελασσονίτη Β. Κατσιάνα

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2010 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Εγκαινιάστηκε, με μεγάλη προσέλευση του φιλότεχνου κοινού από την Ελασσόνα και ολόκληρη τη Θεσσαλία, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ελασσόνας η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του Ελασσονίτη δημιουργού Βασίλη Κατσιάνα.
Ο γνωστός δημιουργός, τα έργα του οποίου «ξάφνιασαν» και άρεσαν ιδιαίτερα, μέσα από τις εμπνεύσεις του δημιούργησε στο πέρασμα του χρόνου διάφορες θεματικές ενότητες, τις οποίες και απέδωσε ζωγραφικά, με ένα ιδιαίτερο και προσωπικό τρόπο, με υλικά και τεχνοτροπίες τόσο συμβατικές όσο και ιδιοκατασκευές.
Το «παρόν» στα εγκαίνια έδωσαν η αντιδήμαρχος Ελασσόνας Βάσω Γκατζιούρα – Γιώτσα, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Λάζαρος Μεταξιώτης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Σπ. Καραγκούνης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην αντιδήμαρχος Σαρανταπόρου – βιοκαλλιεργητής Θανάσης Μηνάς, οι εκδότες των τοπικών εφημερίδων, οι πρόεδροι της Λαογραφικής Εταιρίας Ελασσόνας Γιάννης Σαμώτας και του συλλόγου «Περραιβία» Θωμάς Σολωμός αντίστοιχα, οι ζωγράφοι Θωμαή Κόντου, Σταύρος Γαλάτος, οι εκπρόσωποι του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας (Σπύρος Αναγνωστάκης – Ανδρέας Γκανάτσιος), ο υπεύθυνος Τύπου του Συμβουλίου Αποδήμων επαρχ. Ελασσόνας Γιώργος Μπαμπούλης, ο αρχιμουσικός Δημήτρης Τσιαβές, η ηθοποιός – ερμηνεύτρια Χριστίνα Γκόλια, συνάδελφοι – επαγγελματίες του Βασίλη, και πολλοί φίλοι του από την ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και σήμερα, Παρασκευή, και οι ώρες επίσκεψης είναι 11-1 το μεσημέρι και 7-10 το βράδυ.
Ο δημιουργός Βασίλης Κατσιάνας, ο εικαστικός επιμελητής Εμμανουήλ Μινήσιος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της έκθεσης Ανδρέας Γκανάτσιος θέλουν να ευχαριστήσουν τόσο την Κ.Ε.Δ.Ε. για την εξαιρετική οργάνωση της έκθεσης, όσο και τους χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς και τις αδελφές του ζωγράφου Κατερίνα και Λίτσα για τον πλούσιο μπουφέ και τα καταπληκτικά εδέσματα, και φυσικά όλους όσοι επισκέφτηκαν και στήριξαν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια του καλλιτέχνη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass