ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Μπαράζ πολιτιστικών εκδηλώσεων στα παράλια

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2010 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:00
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ πολιτισμού της Νομαρχίας Λάρισας με θέμα «Με θέα το Αιγαίο» στα παράλια του νομού με στόχο την τουριστική τους προβολή .
Κεντρική εκδήλωση του φεστιβάλ είναι η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα αύριο Σάββατο 31 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Καστρί Λουτρό.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν επίσης συναυλίες παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής, έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, θεατρικές παραστάσεις, έκθεση βιβλίου, παιδικό εργαστήρι και τουρνουά beach-volley και beach-soccer.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βελίκα, στη Σωτηρίτσα, στον Αγιόκαμπο, στο Κόκκινο Νερό, στο Στόμιο, το Καστρί-Λουτρό, στο Σκλήθρο και στην Κουλούρα.
Η είσοδος του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις καθώς και η συμμετοχή στα δύο αθλητικά τουρνουά beach-volley και beach-soccer είναι δωρεάν.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Σήμερα Παρασκευή στις 6 μ.μ. στη Βελίκα θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου Σωτηρίτσας(στο κατάστημα Μαΐστρα) και τουρνουά βόλεϊ γυναικών(στο Spitaki), στις 7 μ.μ. στο Θέατρο Πλατάνια θα στηθεί παιδικό εργαστήρι από την κ. Σταυρούλα Ζαρογιάννου, στις 9.30μ.μ. στο Κόκκινο Νερό οι «Αρμενιστές» θα παρουσιάσουν έντεχνο-λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα, στις 9.30μ.μ. στα Μεσάγγαλα θα εμφανιστεί το συγκρότημα «Veronica» με έντεχνο-ποπ-ροκ τραγούδι και στις 10 το βράδυ στο Λιμάνι Αγιοκάμπου θα πραγματοποιηθεί μουσικό αφιέρωμα στον Καββαδία με τραγούδια της θάλασσας με την Λουκία Βαλάση και τα παιδιά της Σαλονίκης.
Αύριο Σάββατο στη Βελίκα στις 11π.μ. θα λειτουργήσει παιδικό εργαστήρι από την κ. Σταυρούλα Ζαρογιάννου, στις 6μ.μ. έκθεση βιβλίου ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθούν τουρνουά ποδοσφαίρου Σωτηρίτσας και βόλεϊ γυναικών, στις 7μ.μ. θα ανοίξει και πάλι το παιδικό εργαστήρι της κ. Στ. Ζαρογιάννου ενώ το βράδυ στις 9.15 στο θέατρο Βελίκας θα παρουσιαστεί η παράσταση «Ο θάνατος σου, η ζωή μου» από τη θεατρική ομάδα Ελασσόνας και την ίδια ώρα στο Στόμιο λαϊκά και δημοτικά τραγούδια θα ψυχαγωγήσουν κατοίκους και επισκέπτες.
Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όμως στις 9.30 στο Καστρί Λουτρό με τη συναυλία του γνωστού και αγαπημένου τραγουδοποιού Κώστα Μακεδόνα. Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και την Κυριακή 1η Αυγούστου. Στη Βελίκα θα ξεκινήσουν στις 11π.μ. με παιδικό εργαστήρι, έκθεση βιβλίου και τουρνουά ποδοσφαίρου και βόλεϊ ενώ το βράδυ στις 9.15μ.μ. η θεατρική ομάδα Τυρνάβου θα παρουσιάσει το έργο «Η Μαριλού είναι αλλού» στο δημοτικό διαμέρισμα Σκλήθρου και την ίδια ώρα στην πλατεία Κουλούρας το μουσικό σχήμα «Ήχος Γηγενής» θα παρουσιάσει δημοτικά και λαϊκά τραγούδια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass