ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΩ ΔΕΝΑΡΔΟΥ

Συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Ελασσόνας

* Κινηματογραφικές επιτυχίες και αφιέρωμα στη Ρένα Βλαχοπούλου

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2010 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:13
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μια ξεχωριστή συναυλία δίνει σήμερα, Τρίτη 31 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας φιλοξενώντας μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια του καλού ελληνικού τραγουδιού. Στην καθιερωμένη πλέον ετήσια μεγάλη συναυλία της, στο Ανοιχτό Θέατρο Ελασσόνας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της κ. Δημήτρη Τσιαβέ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας θα κλείσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις με ένα αφιέρωμα σε μουσικές μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών, σε συνεργασία με τη μοναδική ερμηνεύτρια Κλειώ Δενάρδου, η οποία και θα κάνει ένα αφιέρωμα στη μεγάλη και ανεπανάληπτη ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου.
Όπως όλα δείχνουν, η αποψινή συναυλία στην Ελασσόνα αναμένεται να προσελκύσει δεκάδες φίλους της καλής ελληνικής και ξένης μουσικής, από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας και γενικότερα από διάφορες περιοχές του νομού Λάρισας και όμορων νομών.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία με την Κλειώ Δενάρδου, είναι η δεύτερη που κάνει η γνωστή και καταξιωμένη ερμηνεύτρια με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας (η πρώτη ήταν τον Αύγουστο του 2005), ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι τα περασμένα χρόνια η Φιλαρμονική πραγματοποίησε ξεχωριστές συνεργασίες με αξιόλογα ονόματα μουσικών και ερμηνευτών, όπως με τον γνωστό συνθέτη-ερμηνευτή Πασχάλη Αρβανιτίδη (2007), με τους ερμηνευτές από την Εθνική Λυρική Σκηνή στην εκδήλωση αφιέρωμα «Από την Οπερέτα στο Μιούζικαλ»(2008), με τον διάσημο Αμερικανό τρομπετίστα Vince Di Martino (2009) και με τον μεγάλο ερμηνευτή και λαϊκό τραγουδιστή Μανώλη Μητσιά (2009).
Η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας έχει συμπληρώσει 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα κοινωνικοπολιτιστικά «δρώμενα» της περιοχής και ήδη έχει καταξιωθεί για τα καλά στις συνειδήσεις των Ελασσονιτών και όχι μόνο. Σήμερα είναι μια άρτια οργανωμένη Φιλαρμονική με 70 και πλέον εκτελεστές και 40 μαθητευόμενους, με εμπλουτισμό του ρεπερτορίου και γενικά με τη δημιουργία προϋποθέσεων που έχουν ως απόρροια τη συχνή συμμετοχή της Φιλαρμονικής σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά φεστιβάλ, καθώς και την εκπροσώπηση της Ελασσόνας στο εξωτερικό.
Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας είναι, από το 1999, ο κ. Δημήτρης Τσιαβές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass