ΜΕ ΤΗ ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

«Το άνθος του κάκτου»

* Αύριο στο Δημοτικό Ωδείο

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2010 0:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Την παράσταση το «Άνθος του κάκτου» παρουσιάζει στο θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, αύριο βράδυ, με δύο παραστάσεις στις 6:00 και στις 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο.
Με μία πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών και με τη σημαντική παρουσία στο θίασό της τον Κώστα Βουτσά η Μιμή Ντενίση παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά τη συγκεκριμένη παράσταση.
Στη φετινή παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μιμή Ντενίση, Κώστας Βουτσάς, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννη Πολιτάκη, Μαριλένα Αβραάμ κ.ά.
Ένας διάσημος πλαστικός χειρουργός (Μπουγιούρης) ζει μια ευτυχισμένη ζωή μέσα στο ψέμα. Έχει μία αυστηρή βοηθό (Ντενίση) που τον λατρεύει και τον φροντίζει σαν γυναίκα του, μία φιλενάδα (Γερονικολού) που τον νομίζει παντρεμένο, όπως της έχει πει για να μην τον καταπιέζει και τους πλούσιους και θεότρελους πελάτες του μεταξύ των οποίων και τον ηλικιωμένο ερωτομανή θείο του (Βουτσά).
Όταν η κοπέλα του γιατρού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ο γιατρός συγκινείται και αποφασίζει να την παντρευτεί. Πρέπει όμως να χωρίσει από τη «φανταστική» γυναίκα του, τον ρόλο της οποίας αναλαμβάνει να παίξει η βοηθός του. Έτσι αρχίζει μια σειρά από απίστευτες κωμικές καταστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί ο «κάκτος» όπως αποκαλεί τη βοηθό του που επιτέλους ανθίζει.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass