ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ» ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ω.Λ.

Xριστουγεννιάτικη συναυλία

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2010 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:54
Το φιλόμουσο κοινό της Λάρισας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή συναυλία της μικτής χορωδίας «Solarte» και της βυζαντινής χορωδίας του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 9 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
Το πλούσιο πρόγραμμα που πρόκειται να παρουσιάσουν οι χορωδίες θα περιλαμβάνει εκκλησιαστικούς ύμνους της περιόδου των Χριστουγέννων καθώς και έργα των J.S. Bach, A. Ramirez, παραδοσιακά κάλαντα κ.ά. Επίσης θα παρουσιαστεί και ένα μικρό αφιέρωμα στον Ιταλό συνθέτη της Αναγέννησης A. Banchieri με τη συμμετοχή οργανικού σχήματος από καθηγητές του Σ.Ω.Λ.
Σολίστ στη συναυλία θα είναι οι υψίφωνοι Κική Κουκούλη, Ελεάνα Βλιτσάκη και Ελένη Χατζημπάρμπα καθώς και οι Βαθύφωνοι Γιάννης Γράμψας, Λεωνίδας Ρεμούνδος και Μιχάλης Παπακώστας. Τη διεύθυνση του Βυζαντινού χορού έχει ο κ. Βασίλης Παπαδημητρίου ενώ της χορωδίας «Solarte» ο μαέστρος Νίκος Στεφ. Ευθυμιάδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορωδία «Solarte» είναι ο συνεχιστής της Μικτής Χορωδίας του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας η οποία καταξιώθηκε στο χορωδιακό χώρο τόσο της χώρας μας όσο και του εξωτερικού, ως ένα σοβαρό και αξιόλογο σύνολο με ρεπερτόριο που κερδίζει την αγάπη του κοινού.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass