Προσκλήσεις για τους «Κληρονόμους της Καλλιρόης»

Δημοσίευση: 28 Απρ 2015 21:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

 

Πενήντα (50) διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση  «Οι Κληρονόμοι της Καλλιρρόης», που ανεβάζει η Ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής», προσέφεραν μέλη της Σκηνής, στο Δήμο Λαρισαίων, προκειμένου αυτές μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας, να δοθούν σε απόρους και δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι Κληρονόμοι της Καλλιρρόης» , η σύγχρονη κωμωδία της ερασιτεχνικής σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής» , σε πρωτότυπο κείμενο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Χασάπη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τις παραστάσεις που θα δοθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου, την  Παρασκευή 1 Μαΐου, το Σάββατο 2 Μαΐου και την Κυριακή 3 Μαΐου!

Οι παραστάσεις δίνονται στις 9 το βράδυ στο αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου στην Νεάπολη, ενώ παίζουν με αλφαβητική σειρά : Χριστίνα Ανδρέου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Δημήτρης Ζαφειρούλης, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Ανδρομάχη Μπόκαρη, Στέργιος Πασχούδης, Κατερίνα Πουρουτίδου,  Μαρία Ράπτη, Νίκη Φασούλα και Γιάννης Χαρισμαΐδης.

Τις προσκλήσεις παρέδωσαν στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννη και της προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρόνοιας κ. Ευθ. Ζιώγα, τα μέλη της ερασιτεχνικής σκηνής κ.κ. Κων. Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Χασάπης και Γιάννης Τσιάτσος. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass