ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΩΔΕΙΟ

Συναυλία Χάλκινων και Κρουστών

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2010 21:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας διοργανώνει συναυλία με το Σύνολο Χάλκινων και Κρουστών της Κ.Ο.Α. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 8:30 το απόγευμα, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Σ.Ω.Λ. Θεοφράστου 62-64. Λόγω των περιορισμένων θέσεων η είσοδος γίνεται μόνο με προσκλήσεις οι οποίες διατίθενται δωρεάν από τη γραμματεία του Σ.Ω.Λ. Πληροφορίες στο τηλ. 2410-670.917.
Σχετικά με το σύνολο
Πρωτοβουλία μουσικών χάλκινων της Κ.Ο.Α. είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του κουιντέτου χάλκινων και κρουστών, παρουσιάζοντας στο κοινό έργα για το συγκεκριμένο σχήμα, από το διεθνές αλλά και ελληνικό ρεπερτόριο. Το ενδιαφέρον δε, να προβληθεί η ελληνική μουσική δημιουργία έδωσε τη δυνατότητα σε Έλληνες συνθέτες να γράψουν έργα για το συγκεκριμένο σχήμα. Το σύνολο έχει λάβει μέρος σε συναυλίες μουσικής δωματίου. Σε σύμπραξη με την Κ.Ο.Α. έχει παρουσιάσει σε Α’ Πανελλήνια εκτέλεση το έργο του Ντίνου Κωνσταντινίδη για κουιντέτο πνευστών και ορχήστρα. Επίσης έδωσε την εναρκτήρια συναυλία του 1ου Σεμιναρίου Pelion Festival. Έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα με προγράμματα ειδικά για παιδιά σε συνεργασία με φορείς και πλαίσια παιδικής προστασίας (ΕΛΕΠΑΑΠ, Χατζηκυριάκειο, κ.λπ.) κάτι που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους του. Το ρεπερτόριο του συνόλου περιλαμβάνει έργα των: D.Shostakovich, L.Mozart, C.Gardel, J.Horner, Ν.Σκαλκώτα, Μ.Χατζηδάκι ,Ν.Κυπουργού, κ.ά. Τα μέλη του συνόλου είναι: Καίσαρης Παναγιώτης, τρομπέτα, Καραμπέτσος Γιάννης, τρομπέτα, Σκούρας Ευάγγελος, κόρνο, Αυγερινός Κώστας, τρομπόνι, Ραράκος Γιώργος, τούμπα, Λάμπουρας Σπύρος, κρουστά.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass