ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΘΕΑΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΘΕΣ «ΤΟ ΔΩΡΟ» ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ»

Οι απρόσμενες εκπλήξεις ενός «δώρου»...

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2010 0:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:27
Ένα...δώρο δίνει την αφορμή για να ανατραπούν καταστάσεις στη σκηνή του «Μικρού Θεάτρου» μέσα από την έξυπνη και ξεκαρδιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου με τίτλο «Το Δώρο», που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του χθες το βράδυ συγκεντρώνοντας πλήθος Λαρισαίων που απόλαυσαν το θεατρικό έργο επιβραβεύοντας τις ερμηνείες των ηθοποιών με δυνατό χειροκρότημα. Απρόσμενες αλήθειες ξετυλίγονται μέσα από τις ιστορίες δύο ζευγαριών που προβληματίζονται ως προς τι δώρο γάμου να επιλέξουν για ένα φιλικό τους ζευγάρι. Μήπως τελικά το δώρο κρύβει ένα δώρο και μήνυμα ζωής για τους ίδιους;
Η παραγωγή ανήκει στο «Μικρό Θέατρο» ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Φαίη Τζανετοπούλου και τη σκηνογραφία η μοναδική Λίας Ασβεστά. Παίζουν οι: Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Χαλβαντζάρας, Αλίκη Τσάκου και Δήμητρα Μπαράτση.
Οι συντελεστές του έργου είναι: Σχεδιασμός φωτισμών - Γιώργος Φωτόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη- Ηλίας Παπαγιάννης, σκηνικά - Περικλής Γερόπουλος- Δημήτρης Νατούδης, κουστούμια - Αλέξης Φούκος, φροντιστές – Αλεξία Εξάρχου και Σοφία Σανίδα, χειριστής φωτισμών – Κώστας Παπαθανασίου, ζωγράφος σκηνικών – Κώστας Κυριαζής, φωτογράφοι – Γιώργος Μποντικούλης και Γιάννης Μπουρδούβαλης. Οι ηχογραφήσεις των Αλέξανδρου Ρήγα και Πέννυς Σταθάκη πραγματοποιήθηκαν στο studio του Στάθη Κουτσουκέρα. Οι κρατήσεις γίνονται καθημερινά 11-2 και 6-9 στο τηλέφωνο 2410-549.777 του «Μικρού Θεάτρου» (Ολύμπου 65 και Ερ. Σταυρού).
Σημειώνεται ότι το «Το Δώρο» θα παιχτεί μόνο για είκοσι παραστάσεις, κάθε Τετάρτη (λαϊκή), Πέμπτη (λαϊκή), Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30, ενώ κάθε Κυριακή στις 19.30. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 18 ευρώ και 15 ευρώ το φοιτητικό-μαθητικό, ενώ κάθε Τετάρτη και Πέμπτη η γενική είσοδος είναι στα 12 ευρώ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass