ΛΑΪΚΟΙ ΗΧΟΙ ΘΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Βραδιά παραδοσιακής μουσικής

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
 Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πηνειού από το δήμο Λάρισας στις οποίες συμμετέχουν μαθητές, μικροί και μεγάλοι και τοπικά μουσικά σχήματα. Η θεατρική παράσταση της περασμένης Δευτέρας από τους μαθητές του 4ου Λυκείου Λάρισας, βασισμένο σε έρευνες για τα προβλήματα των εφήβων, με αποσπάσματα κειμένων από το βιβλίο «Ο Χορός των Μεταμφιεσμένων» και ποιητικά κείμενα από το «Ιδιώνυμο» εντυπωσίασε τους θεατές ενώ στη συνέχεια μουσικά συγκροτήματα διασκέδασαν τους παρευρεθέντες. Σημειώνεται ότι σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιούνται υπαίθριες δραστηριότητες. Επίσης, εντυπωσιακό και ευχάριστο ήταν το εναέριο πέρασμα πάνω από τον Πηνειό ποταμό σε τεντωμένο συρματόσχοινο. Επίσης υπάρχει πίστα αναρρίχησης. Ακόμη, θεατρική μίνι παράσταση «Ο Βασίλης και οι θυμωμένες ζωγραφιές» από το «Σπίτι του Σοφούλη» ζωντάνεψαν σε ρυθμούς... χιπ –χοπ ενώ η συγγραφέας του βιβλίου, Χρυσάνθη Τσιαμπαλή-Κελεπούρη, μίλησε στα παιδιά για το πώς φτιάχνεται το χαρτί, πώς ανακυκλώνουμε τα σκουπίδια μας, καθώς και για την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος. Σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Α’ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
6:30 μ.μ. «Η ανάγκη του άλλου στη χρόνια ασθένεια». Ομιλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης. Ομιλήτρια η κ. Παπαδημητρίου Έλλη.
Α’ ΕΞΕΔΡΑ
8:00 μ.μ. «ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»
9:00 μ.μ. «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»
Β’ ΕΞΕΔΡΑ
11:00 μ.μ. Λαϊκή και παραδοσιακή συναυλία με τη «Θεσσαλική Ορχήστρα»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass