ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Πόλος έλξης το Φεστιβάλ Πηνειού

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2010 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Συνεχίζονται με αθρόα προσέλευση επισκεπτών οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πηνειού Λάρισας. Οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν τους Λαρισαίους και όχι μόνο στις όχθες του ποταμού όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με θέατρο σκιών από τα μέλη του Κέντρου Ημέρας «Γεώργιος Καπρίνης» της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης, με τη θεατρική παράσταση «Θύμιε Θύμιε είσαι εδώ;» θεατρική παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα Μαυροβουνίου Δήμου Κραννώνος καθώς και με τη φιλαρμονική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Την ίδια ώρα παράλληλες δράσεις και εικαστικά δρώμενα έδιναν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν αλλά και να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.
Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής εκδηλώσεις:
Α’ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
7 μ.μ. Η Ελληνική Αιματολογική Εταιρία πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της άγνοιας γύρω από το θέμα της εθελοντικής προσφοράς. Ομιλία με θέμα «Δώσε αίμα, γίνε δωρητής μυελού των οστών, δώρισε το ομφάλιο αίμα του νεογέννητου παιδιού σου σε δημόσια τράπεζα για αλλογενή χρήση». Ομιλιτές: Χαντζητάκη Μαρία (Διευθύντρια Αιμοδοσίας Γεν. Νοσοκομείου Λάρισας)
και Ματσουκά Παναγιώτα.
Α’ ΕΞΕΔΡΑ
8.45 μ.μ. Θεατρική παιδική παράσταση από το Δημοτικό Κουκλοθίασο Τιριτόμπα. Μια ονειρική ξενάγηση στο χώρο του παραμυθιού και της φαντασίας με το εργο «Η Τοσοδούλα», για τους μικρούς φίλους. Η πιο μικρή ηρωίδα των παραμυθιών, ξετυλίγει με πολύ ευαισθησία αλλά και με χιούμορ και ευρηματικότητα την κόκκινη κλωστή του μύθου. Παίζουν οι Ανδρέας Τσατσαρής, Πρανβέρα Πέτσο και Χριστίνα Ανδρέου. Σκηνικά Χρήστος Αντωνιάδης, Θύμιος Μαρτζέλης.
9.30 μ.μ. «Απολλώνιοι» Ελληνική λαϊκή βραδιά με τοπικό μουσικό σχήμα. Συμμετέχουν οι Παναγιώτης Δράλης, Νίκος Παππάς, Ηλίας Χατζηιλιάδης, Νίκος Χασιώτης, Αχιλλέας Χατζηκομνίτσας, Βασίλης Κουτσώνας, Αποστόλης Χατζηιλιάδης.
Β’ ΕΞΕΔΡΑ
11:00 μ.μ. Συναυλία με τους «NETRINO». Μία alternative rock μπάντα επηρεασμένη από διάφορα μουσικά στυλ, αποτελούμενη από καταξιωμένους τοπικούς καλιτέχνες. Συμμετέχουν οι Θέμης Παπαευθυμίου,
Αρετή Παπαναστασίου, Γιώργος Σκούντας, Νίκος Τσιντσιλώνης, Κώστας Μπαλογιάννης.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass