ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Πολιτιστικές «ανάσες» καλοκαιριού

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2009 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και το Κηποθέατρο άνοιξε τις πόρτες του για να χαρίσει στους Λαρισαίους βράδια με πολλή μουσική, θέατρο και χορό. Χθες, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΔΕΤΠΟΛ, κ. Μ. Τζιαστούδης, τόνισε ότι η Λάρισα ως μία σύγχρονη πόλη έχει ζωή όλες τις εποχές του χρόνου. «Αυτό το αποδεικνύει και με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, που με ευθύνη της ΔΕΤΠΟΛ διεξάγονται όλο το καλοκαίρι έως το Σεπτέμβριο, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ», υπογράμμισε, και κατέληξε «Αυτό το καλοκαίρι έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε σχήματα από όλους τους χώρους των τεχνών. Θέατρο, μουσική, χορός θα πλημμυρίσουν το Κηποθέατρο με ανάσες ζωής».
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ο διευθυντής της ΔΕΤΠΟΛ κ. Αλ. Πατουλιώτης και ο υπεύθυνος Διαφημιστικού Τμήματος κ. Θωμάς Μωυσής.
Να σημειωθεί ότι η έναρξη των εκδηλώσεων είναι 9:30 μ.μ. τον Ιούλιο και 9 μ.μ. τον Αύγουστο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.larissa-dimos.gr. Πληροφορίες στο τηλ. 2410-537076
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
-Σήμερα Πέμπτη, Σάββατο 4 Ιουλίου: «Χοηφόρες» του Αισχύλου-παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου.
-Πέμπτη 9 Ιουλίου: «Ένας ήρωας με παντόφλες», των Σακελλαρίου-Γιαννακοπούλου. Παράσταση με το Χάρρυ Κλυνν και τη θεατρική του ομάδα «Τα παιδιά της Σαλονίκης».
-Δευτέρα 13 Ιουλίου: «Η όπερα της πεντάρας». Παράσταση των Bertolt Brecht και Kurt Weill, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Στέλιο Μάινα, Ρένια Λουιζίδου, Αλ. Μπουρδούμη κ.α.
-Τετάρτη 15 Ιουλίου: Συναυλία με το Νίκο Πορτοκάλογλου, σε εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ «Έξοδο».
-Δευτέρα 20 Ιουλίου: «Σκιών Καμώματα…ο Καραγκιόζης Προφήτης» του Ευγένιου Σπαθάρη. Παράσταση με τους Τάκη Βαμβακίδη, Γιάννη Ζουμπαντή, Νίκο Παναγιωτούνη κ.α.
-Τρίτη 21 Ιουλίου: Συναυλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μαζί της ο Λούκας Γιώρκας, ο νικητής του Χ-Factor.
-Τετάρτη 22 Ιουλίου: «Η Μήδεια» του Μποστ. Παράσταση σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Γαλίτη, Πάνο Σταθακόπουλο, Γιώργο Ψυχογιό κ.α.
-Πέμπτη 23 Ιουλίου: «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη. Παράσταση σε σκηνοθεσία Θύμιου Σαρακατσάνη και μετάφραση του Μύρη. Στο ρόλο της Λυσιστράτης ο Θύμιος Σαρακατατσάνης και του Κινησία ο Στάθης Ψάλτης.
-Δευτέρα 27 Ιουλίου: «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη. Παράσταση σε σκηνοθεσία Νίκο Χαραλάμπους και μετάφραση Κώστα Γεωργουσόπουλο, με τους Βασίλη Τσιβιλίκα, Γιώργο Κωνσταντίνου, Σπύρο Σαραφιανό κ.α.
-Τρίτη 28 Ιουλίου: «Αι δύο ορφαναί» του Εννερί. Παράσταση σε σκηνοθεσία-διασκευή του Τάκη Χρυσικάκου, με τους Παύλο Χαϊκάλη, Γιάννη Βούρο, Αργύρη Αγγέλου κ.α
-Πέμπτη 30 Ιουλίου: «Ο Κουρελής της Σεβίλης» του Μπωμαρσαί. Παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης σε σκηνοθεσία-διασκευή Θανάση Θεολόγη και Μετάφραση Ζάννα Αρμάου, με τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Νίκο Δαδινόπουλο, Τάσο Παλαντζίδη κ.α.
-Δευτέρα 24 Αυγούστου: «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Θαν. Παπαθανασίου και Μιχ. Ρέππα. Παράσταση με τους Χ. Χατζηπαναγιώτη, Β. Σταυροπούλου, Τζ. Ευείδη κ.α.
-Πέμπτη 27-Παρασκευη 28 Αυγούστου: «Χοηφόρες» του Αισχύλου-παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου.
-Δευτέρα 31 Αυγούστου: «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» του Ουίλιαμ Γκίμπσον, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Διαμαντόπουλου, με την Πέγκυ Τρικαλιώτη και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.
-Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα. Μαζί του η Ραλλία Χρηστίδου και ο Μύρωνας Στρατής.
-Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου: Παράσταση θεάτρου σκιών τον Θανάση Σπυρόπουλου, με τις συναρπαστικές ιστορίες του Καραγκιόζη.
-Παρασκευή 4-Σάββατο 5-Κυριακή 6 Αύγουστου: Μουσικό τριήμερο της Νο Budget-ΠΑΕ ΑΕΛ.
-Τρίτη 8 Αυγούστου: Συναυλία με τη Χάρις Αλεξίου, με τίτλο «Στους χτύπους της καρδιάς».
-Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Μαζί της η Μελίνα Ασλανίδου.
-Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου: «Λεωφορείο ο Πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς. Παράσταση σε σκηνοθεσία-μετάφραση Παύλου Βησσαρίου, με τους Πασχάλη Τσαρούχα και Βάσω Μακρή.
-Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου: Συανυλια με την Ηρώ και τον Αντώνη Λουδάρο
-Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου: «Γαμπροί από το παράθυρο» του Αλέκου Σακελλάριου. Παράσταση από το θέατρο Λάρισας «Μέθεξις»
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass