ΣΤΟ «STAGE» TO ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Μουσική με τους «Olympians Live»

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2009 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
Μέλη των θρυλικών «Olympians» επανασυνδέθηκαν ενεργά στα μουσικά δρώμενα της χώρας δημιουργώντας τους «Olympians live». Εμπνευστής και δημιουργός των είναι ένας από τους ιδρυτές των «Olympians», ο Κουτσοτόλης Βαγγέλης, ο λεγόμενος «Σπόρος» στο σαξόφωνο, πνευστά, τραγούδι και φωνητικά μαζί με τον Σταματιάδη Λεωνίδα, που ήρθε στο συγκρότημα των «OLYMPIANS» ως ντράμερ αφήνοντας τη δική του μουσική πινελιά. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί το Σάββατο στο «Stage» στις 10 μ.μ.
Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ. Μαζί τους είναι οι μουσικοί: Κοσίδης Γιώργος στο πιάνο – keyboards – τραγούδι – φωνητικά, o Παπαδάκης Κώστας στην κιθάρα, Κοσίδης Γιάννης μπάσο. Το μουσικό ρεπερτόριο των «Οlympians live» αποτελείται από τραγούδια δικά τους που έκαναν επιτυχίες καθώς και ποπ και ροκ τραγούδια ελληνικών και ξένων συγκροτημάτων που άφησαν εποχή.
Σημειώνεται ότι το ιστορικό συγκρότημα των «Olympians» δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1965 στη Θεσσαλονίκη από τους Αλκη Κακαλιάγκο στο πιάνο-hammond organ, μέλος των «VIPS», τον Πασχάλη Αρβανιτίδη (τραγούδι-μπάσο), τον Βαγγέλη «Σπόρος» Κουτσοτόλη (σαξόφωνο), τον Κούλη Καλογιαννίδη (κιθάρα), τον Δημήτρη «Τζακ» Λαζαρίδη (τύμπανα), μέλη του διαλυθέντος συγκροτήματος των «BRAHMS». Τον Ιανουάριο του 2006 επανασυνδέθηκαν οι «OLYMPIANS LIVE» με επικεφαλής τον Κουτσοτόλη Βαγγέλη από το αρχικό σχήμα των «OLYMPIANS», πραγματοποιώντας την πρώτη τους εμφάνιση live στο Παλέ–Ντε–Σπορ, γήπεδο μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας τα σαράντα χρόνια ιστορίας του Παλέ–Ντε–Σπορ μαζί με τα σαράντα χρόνια ιστορίας του αξέχαστου μουσικού γκρουπ. Ακολούθησαν εμφανίσεις σε τηλεοπτικά κανάλια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμφάνισή του στη Λάρισα στο τηλέφωνο 2410 -257.093.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass