ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ»

Ο μονόλογος του «Ορφέα»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2009 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
Η θλίψη, οι απότομες ψυχικές καταστάσεις, οι αψιθυμίες, συναισθήματα συναρπαστικά και συνταρακτικά που φτάνουν μέχρι την υπέρμετρη λύπη, αποδίδονται εκφραστικά μέσα από τον ρεαλισμό της τέχνης που παίρνει μορφή από τη μόνη «επί σκηνής» ερμηνεία της Λαρισαίας χορογράφου, Ρούλας Καραφέρη στον συγκλονιστικό «Ορφέα». Ο μονόλογος του Νικόλα Ντάβα θέτει τους δικούς του προβληματισμούς στους θεατές από την Πέμπτη 28 Μαΐου έως την Κυριακή 31 Μαΐου στο θέατρο του Μύλου στις 9.15 μ.μ.Η ερμηνεύτρια Ρούλα Καραφέρη, έχει ζήσει και έχει κάνει σπουδές χορού στη Δανία, Γερμανία και Ολλανδία με ειδικότητα τον αυτοσχεδιασμό και τη σύνθεση, της Κρατικής Ακαδημίας Χορού του Ρότερνταμ. Έχει χορέψει και χορογραφήσει πολλά θεάματα που πραγματοποιήθηκαν σε ποικίλους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πληροφορίες για κρατήσεις και σχετικές πληροφορίες στο 2410-253.097. Η είσοδος κοστίζει δέκα ευρώ.
Λίγα λόγια για τον «Ορφέα»
«Σπουδή, στην τρέλα και στα ιδρύματα που υποθετικά την καταπολεμούν.
Ο Ορφέας ξυπνά στον τύμβο του. Ο τύμβος είναι το ίδρυμα. Εκεί μέσα η ζωή κυλά αργά κι αυτό που αποκαλούν γιατρειά είναι η δολοφονία της Ευρυδίκης.
Οι μνήμες επιστρέφουν και μας παίρνουν μαζί τους σε ένα καταιγιστικό ρυθμό εικόνων στο πάθος για μια ζωή «παιδική» δίχως σκοπό, δίχως εθισμό, δίχως τίποτα. Μια ζωή που δεν «ενηλικιώνεται» και τους φοβίζει όλους γιατί είναι ελεύθερη.» Συντελεστές της παράστασης είναι: Νικόλας Ντάβας: Κείμενο - Σκηνοθεσία, Ρούλα Καραφέρη: Ερμηνεία, Λία Σταμοπούλου (Σκηνικό), Δημήτρης Δημητριάδης (Φωτογραφίες). Παραγωγή «Off-art».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass