ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«Δεσμοί Αίματος» στο Κηποθέατρο

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2008 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ της παγκόσμιας σκηνής, το «Blood Brothers» («Δεσμοί Αίματος»), θα παρουσιαστεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και τη «Θέσπις Β’» στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ», τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στις 9.15 μ.μ.  Η παράσταση, ήδη έχει παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του καλοκαιριού, και η αποδοχή της από το κοινό ήταν ιδιαίτερα θερμή. Η εναλλαγή συναισθημάτων από την απόλυτη κωμωδία στο δράμα και αντίθετα, το συγκλονιστικό και απρόσμενο φινάλε συνεπαίρνουν το κοινό, το οποίο τελειώνοντας η παράσταση αφήνει το θέατρο με τις καλύτερες εντυπώσεις.  Πρόκειται για μια υπερ – παραγωγή με γνωστούς πρωταγωνιστές και με ροκ διάθεση που δίνει άλλη διάσταση στις καλοκαιρινές θεατρικές βραδιές.  Έκπληξη για τη συγκεκριμένη παραγωγή, αποτελεί η απόδοση του ρόλου του Αφηγητή, από τον Διονύση Τσακνή, τον σπουδαίο τραγουδοποιό και ερμηνευτή που «δένει» τις σκηνές και την πλοκή του έργου με ένα δικό του μοναδικό τρόπο.
Η παράσταση – μιούζικαλ παρουσιάζεται με ειδικά μικρόφωνα τελευταίας τεχνολογίας, που εγγυώνται άψογη ηχητική κάλυψη πρόζας και τραγουδιών σε όλα τα σημεία των μεγάλων θερινών θεάτρων.
Συντελεστές: Συγγραφέας: Willy Russell. Μετάφραση – Διασκευή: Δημήτρης Αποστόλου – Κώστας Σπυρόπουλος. Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Ασημακόπουλος. Μουσική: Willy Russel. Ενορχήστρωση: Διονύσης Τσακνής. Απόδοση στίχων: Λίνα Δημοπούλου. Χορογραφίες: Εβελίνα Παπούλια. Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου.
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σπυρόπουλος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Διονύσης Τσακνής, Αργύρης Αγγέλου, Ελένη Κρίτα, Μαρίνα Ασλάνογλου, Λευτέρης Λαμπράκης, Φιόνα Τζαβάρα, Δημήτρης Γεωργαλάς.
Παίζουν: Δημήτρης Τσέλιος , Βάγια Καλαντζή, Αποστόλης Ψυχράμης , Ειρήνη Ψυχράμη , Βαγγέλης Κρανιώτης, Σύνθια Μπατσή.
Στο πιάνο ο Ανδρέας Τσιρούλης, κιθάρα ο Αποστόλης Ψυχράμης, σαξόφωνο η Βάγια Καλαντζή, κορνέτα ο Δημήτρης Τσέλιος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass