Ενθουσίασαν οι Φιλαρμονικές ΔΩΛ και Δ. Ελασσόνας

Δυναμική συναυλιακή βραδιά

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2008 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:46
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Το θερμό χειροκρότημα εκατοντάδων φίλων του πολιτισμού απέσπασαν οι Φιλαρμονικές του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και του Δήμου Ελασσόνας, στην όμορφη συναυλιακή βραδιά που διοργάνωσε η ΔΕΠΤΑΚΑΛ Δήμου Ελασσόνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2008».
Αρχικά, ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΚΑΛ κ. Ι. Κόκκινος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά και τη Φιλαρμονική της Λάρισας για την άψογη συνεργασία με τη ΔΕΠΤΑΚΑΛ.
Το πρώτο μέρος της συναυλίας ανήκε στη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας (με τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Τσιαβέ), ενώ στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (με τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Γιώργου Μηνά).
Οι δυο ορχήστρες ενθουσίασαν το ακροατήριο, χαρίζοντας στους Ελασσονίτες και όχι μόνο, μια εξαιρετική ποιοτική βραδιά, «δεμένη» με συνθέσεις καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών, καθώς και με επιτυχίες από το ξένο ρεπερτόριο.
Κομμάτια της Ελασσονίτικης Φιλαρμονικής ερμήνευσαν οι πολλά υποσχόμενοι Χρήστος Γελαδάρης, Νατάσσα Γεγγενίδου και Ευλαμπία Ντούλα.
Όλα αυτά, το βράδυ της παραμονής της επετείου απελευθέρωσης της Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό, στη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου, που αποτελεί «στολίδι» για την πόλη της Ελασσόνας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Βασίλειος και οι 8 φιλοξενούμενοι μητροπολίτες(που πήραν μέρος στις πανηγυρικές εκδηλώσεις), η έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλος, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Νικ. Μπίζιος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκαμπέτας και Δριστέλλας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛΕ κ. Ι. Ράπτης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Λάζαρος Μεταξιώτης, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας κ. Μιλτ. Βελεσιώτης, εκπρόσωποι φορέων, και πολλοί φίλοι της μουσικής, όλων των ηλικιών, από την Ελασσόνα και το νομό Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass