ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Έφτασε η μεγάλη μέρα!

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2015 0:33

Από σήμερα Τετάρτη η Λάρισα μετατρέπεται σε μια τεράστια σκηνή που θα φιλοξενήσει κλόουν, ξυλοπόδαρους, ηθοποιούς, μουσικούς και εικαστικούς που παίρνουν μέρος στο 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου. Το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας, διοργανώνεται από την ΚΟΙΝΣΕΠ «Μικροί ΄Ηρωες» με τη συνεργασία της «Artfools», και τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι εκδηλώσεις του που θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ξεκινούν σήμερα.

Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στις τέχνες του τσίρκο» στο χώρο «Μικροί Ήρωες»(Ρούσβελτ 65). Το σεμινάριο θα γίνει από τον Pepe Peperonius και θα απευθύνεται σε ενήλικες. Είναι κατάλληλο και για εκπαιδευτικούς που θέλουν να διερευνήσουν το παιδαγωγικό τους πεδίο γνωρίζοντας τη βιωματική εκπαιδευτική μέθοδο του Τσίρκο. Είναι διάρκειας δύο ημερών από τρεις ώρες την κάθε ημέρα. Στις 7 το απόγευμα έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο θα πραγματοποιηθεί το Pepeman “EuroTour Show” και Popoman “CrazyFunEuro Show και στις 8 το απόγευμα το ίδιο δρώμενο θα μεταφερθεί στο «Playhouse»(Πατρόκλου και Φρίξου). Το αυριανό πρόγραμμα είναι ακριβώς το ίδιο με αλλαγές στην ώρα. Το σεμινάριο θα γίνει από 3 το μεσημέρι έως 5 το απόγευμα ενώ το Pepeman “EuroTour Show” και Popoman “CrazyFunEuro Show θα γίνει στις 12 το πρωί στο Γαλλικό Ινστιτούτο και στη 1 το μεσημέρι στο «Playhouse».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass