ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΥΛΑΙΑ» ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

«Η μέθοδος Γκρόνχολμ»

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 8:00

Το εξαιρετικό έργο του Καταλανού θεατρικού συγγραφέα Jordi Galceran, «Η μέθοδος Γκρόνχολμ» θα παρουσιάσει ο ερασιτεχνικός σύλλογος φίλων θεάτρου «Αυλαία» στο Stage από τις 6 μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Η μέθοδος Γκρόνχολμ» έχει αποσπάσει περισσότερα από είκοσι βραβεία. Έχει επίσης γυριστεί σε ταινία, το 2003, τη διασκευή της οποίας υπογράφει ο ίδιος ο συγγραφέας, με τίτλο «El Metodo». Η ταινία απέσπασε δύο βραβεία Goya, το ένα εκ των οποίων ήταν του καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου

Πρόκειται για ένα έργο που έχει γνωρίσει διεθνή αλλά και εγχώρια επιτυχία, (Θέατρο Τέχνης - σκηνοθεσία Δ. Χρονόπουλου, Θέατρο Αμιράλ - σκηνοθεσία Θ. Θεολόγη). Χαρακτηρίζεται από κωμωδία έως και εργασιακό θρίλερ και αναφέρεται στο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο που εφαρμόζουν οι πολυεθνικές εταιρίες για την πρόσληψη των υποψηφίων στελεχών τους.

Τέσσερα άτομα συναντιούνται στην αίθουσα συνεντεύξεων μιας πολυεθνικής εταιρίας. Είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική φάση της επιλογής για μια διευθυντική θέση. Μόνο που δεν πρόκειται να υποβληθούν σε μία απλή συνέντευξη. Εδώ χρησιμοποιείται μία συγκεκριμένη μέθοδος: «Η μέθοδος Gronholm»

Τους τέσσερις ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Κώστας Πελεκάνος (Φερνάντο), Βασίλης Γκουντής (Ενρίκε), Δημήτρης Καραβασίλης (Κάρλος) και η Βασιλική Αγά (Μερσέδες).

Σκηνοθεσία - ομάδα «Αυλαία», μουσική σύνθεση - Νάνσυ Σιώμου, φωτισμοί - Πέτρος Θώδος, γραμματεία ομάδας - Ερμιόνη Παπαδούλη καιι Σωτηρία Σμυρλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass