ΑΠΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

Οι περιπέτειες του Πινόκιο

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2015 8:03

Αρχίζουν από την ερχόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι και με δεύτερη παράσταση στις 3 το απόγευμα, οι: «Περιπέτειες του Πινόκιο» του Παναγιώτη Σουπιάδη.

Την παράσταση ανεβάζει για πρώτη φορά η Μικρή Παιδική Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών», καθιερώνοντας την παραγωγή Θεατρικών παραστάσεων που απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά μικρών ηλικιών, από 4 μέχρι και 8 ετών (Νηπιαγωγείου – Α΄και Β΄τάξεις Δημοτικών Σχολείων).

Τους 15 και πλέον ρόλους και ήρωες της εκπληκτικής Περιπέτειας του Πινόκιο ερμηνεύουν με πολύ-πολύ μεράκι και ταλέντο οι ηθοποιοί που αποτελούν τον μικρό Θίασο του Πινόκιο και είναι: Παναγιώτης Σουπιάδης (Επιμέλεια Σκηνοθεσίας & Μουσικής), Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης και η Όλγα Οικονόμου.

Παραστάσεις θα δίνονται τις Κυριακές στις 12 το μεσημέρι και στις 3 το Απόγευμα. Κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στο τηλέφωνο του Θεάτρου: 2410-534313.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι: 5 ευρώ, και από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ξεκινάνε και οι οργανωμένες παραστάσεις με νηπιαγωγεία και με τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass