ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ

Μια διαφορετική Λάρισα στον "Μύλο του Παππά"

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2015 0:18

 

Φωτογραφίες της Λάρισας κοσμούν από χθες τους τοίχους του ιστορικού κτιρίου του Μύλου του Παππά. Πρόκειται για φωτογραφίες Λαρισαίων που συμμετείχαν στον διαδικτυακό διαγωνισμό «Η Λάρισα αλλιώς» που διοργάνωσε το γραφείο υποψηφιότητας της Λάρισας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2021 σε συνεργασία με το περιοδικό Fmag και την υποστήριξη της ομάδα Fplus που βραβεύθηκαν ή έλαβαν τιμητικές διακρίσεις.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε χθες βράδυ ενώ έγινε και η απονομή των βραβείων και τιμητικών διακρίσεων.

Βραβείο Κοινού απονεμήθηκε στον κ. Αγάπιο Αρζουμανίδη που έλαβε τις περισσότερες διαδικτυακές ψήφους (207) για τη φωτογραφία του με θέμα «Πέρασμα στην απέναντι όχθη», το 1ο Βραβείο Κριτικής Επιτροπής, στην κ. Έλενα Κανάκη για τη φωτογραφία με θέμα «Στην πίσω αυλή», το 2ο Βραβείο Κριτικής Επιτροπής στον κ. Δημήτρη Κυριακόπουλο για τη φωτογραφία με θέμα «Stress». Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι: Μαρία Μπακαβού, Βάσω Μέκρα, Φωτεινή Καραγιαννάκη, Ράνια Ζαννια, Ηλίας Αγγλόπουλος, Γιώργος Σαρνατζιδης, Δημήτρης Μπρόφας, Βάια Γκερλιώτη, Ελένη Ιωαννίδου, Στέφανος Μόκας, Βασίλης Μανίκας, Εύη Καλούδη, Ιωάννης Κούτρας, Κωνσταντίνος Στωικος, Φωκίων Χιωτακης, Δημήτρης Πιτσίλκας, Κωνσταντίνος Οικονομου και Γρηγόρης Σάντος. Οι φωτογραφίες θα εκτίθενται μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα του ισογείου του «Μύλου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass