ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΡΟΥΧΑ «ARTIVISTAS» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΕΡΩ»

Οι Λαρισαίοι στο πλευρό των προσφύγων

Δημοσίευση: 07 Νοε 2015 0:07

 

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα των εθελοντών «Artivistas» και «Προσφέρω» για συγκέντρωση ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στους πρόσφυγες που καθημερινά φθάνουν στη Μυτιλήνη.

Στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, και συγκεκριμένα στο περίπτερο του Δήμου από χθες μέχρι και αύριο Κυριακή και από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, οι εθελοντές του «Προσφέρω» και των «Artivistas» συγκεντρώνουν ρουχισμό με σκοπό να βοηθήσουν τους Σύριους πρόσφυγες.

«Οι πρόσφυγες φτάνουν στο νησί κατατρομαγμένοι και βρεγμένοι, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας», αναφέρουν οι διοργανωτές και συμπληρώνουν «μη γυρνάς το κεφάλι, βοήθησε κι εσύ και γίνει κρίκος στην αλυσίδα της προσφοράς και της αγάπης. Γιατί κάτι τόσο μικρό μπορεί να είναι τόσο μεγάλο».

Σχολικά συγκροτήματα, σύλλογοι και ιδιώτες από χθες το μεσημέρι άφηναν όλα όσα είχαν συγκεντρώσει προκειμένου να βοηθήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους που φτάνουν καθημερινά στη Μυτιλήνη. Μάλιστα η ανταπόκριση των πολιτών ήταν τόσο μεγάλη που από τις πρώτες ώρες της δράσης οι εθελοντές αναζητούσαν νέους χώρους αποθήκευσης όλων όσα είχαν συγκεντρωθεί.

Οι εθελοντές κάνουν έκκληση τα ρούχα να είναι πλυμένα και τακτοποιημένα, χωρισμένα σε κατηγορίες όπως γυναικεία, ανδρικά, παιδικά. Συγχρόνως συγκεντρώνουν για τα μωρά μπιμπερό, μάρσιπους, πάνες, βραστήρες νερού.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass