ΑΥΡΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρόβα τζενεράλε για το «Κάποτε στη Σμύρνη»

Δημοσίευση: 19 Νοε 2015 0:45

Αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ θα γίνει η γενική δοκιμή του έργου «Κάποτε στη Σμύρνη» από το «Θεσσαλικό Θέατρο» στο «Θέατρο του Μύλου». Τη γενική δοκιμή μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μόνο φοιτητές και καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης, αφού πρώτα κλείσουν θέσεις στο ταμείο του Θεάτρου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-533417 (κ Ειρήνη Πλάδα).

Στην παράσταση «Κάποτε στη Σμύρνη» που επαναλαμβάνεται λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε το περασμένο Καλοκαίρι και μετά την επιθυμία πολλών θεατρόφιλων, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές και προσθήκες που θα παρακινήσουν πολλούς θεατές να την ξαναδούν.

Ο Γιάννης Πέτρου που έκανε την εικαστική παρέμβαση στο σκηνικό, το έχει επεξεργαστεί και πάλι με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Έχουν προστεθεί κάποιες μουσικές και αποσπάσματα από την τραγωδία του του Αισχύλου «Αγαμέμνων» και από το ποίημα του Γιώργου Σεφέρη, «Με τον τρόπο του Γ.Σ»: O σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος δούλεψε την παραμικρή λεπτομέρεια και έχει την χαρά να ξανασυνεργαστεί με τους εξαίρετους ηθοποιούς Τζένη Σκαρλάτου και Χρήστο Νίνη που εμφανίστηκαν και άλλες φορές με το «Θεσσαλικό Θέατρο»

Στο θίασο έχουν προστεθεί και δύο Λαρισαίες ταλαντούχες ηθοποιοί η Ανδρομάχη Μακρίδου και η Όλια Γεωργιάδου κοντά στην Πόπη Πελτεκοπούλου, Αλέξανδρο Τσακίρη, Χρήστο Κορδελά, Χριστίνα Βρακά, Νίκο Ζαρκογιάννη και Αριστέα Στεργιούλη. Το έργο θα παίζεται για το κοινό κάθε Πέμπτη(7.30 μ.μ.), Παρασκευή (9 μ.μ.), Σάββατο(9 μ.μ.) και Κυριακή (7.30 μ.μ). Τα πρωινά οι παραστάσεις θα είναι για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων (Πληροφορίες για κλείσιμο παραστάσεων και θέσεων, στο τηλέφωνο 2410-533417. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι μόνο 8 ευρώ και 5 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass