ΣΤΟ "ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ" ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Γωνιά παραμυθιού

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2015 7:55

 

Η φιλόξενη Γωνιά του Παραμυθιού περιμένει όλα τα παιδιά αυτές τις γιορτές, στον 3ο όροφο του κεντρικού κτιρίου στο Μύλο του Παππά (από προνήπια μέχρι δημοτικού σχολείου).

Η Θεατρική Ομάδα Έκφραση σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, καλούν τα παιδιά να φέρουν το μαξιλαράκι τους και να ακούσουν το παραμυθάκι τους, δίπλα σ' ένα τζάκι κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η αρχή έγινε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου με το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ένα δέντρο μια φορά». Μετά την αφήγηση τα παιδιά ζωντάνεψαν το παραμύθι με το δικό τους τρόπο και στόλισαν το δέντρο με τα δικά τους ξεχωριστά στολίδια που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο και να γίνει καλύτερος!

Το ίδιο μπορούν να κάνουν τις εξής ημερομηνίες στις 6:30 το απόγευμα, κάθε φορά με διαφορετικό παραμύθι και πολύ παιχνίδι, με αγάπη και φαντασία από την ομάδα Έκφραση:

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass