ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

«Μυστικός έρωτας» με τον Δημήτρη Μαραμή

*Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 8:44

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής με τον εξαιρετικό ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη μετά την περσινή τους επιτυχία στη Λάρισα επιστρέφουν στο Μικρό Θέατρο για να παρουσιάσουν την πρωτότυπη συναυλία τους «Μυστικός Έρωτας». Μαζί τους ο Λαρισαίος τενόρος με τη μαγευτική φωνή Βασίλης Κούρτης. Οι Λαρισαίοι θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 9.15 το βράδυ.

Ο Μυστικός Έρωτας παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Λωζάνη της Ελβετίας, στο Φεστιβάλ Σερίφου, και σε άλλα μέρη αποσπώντας θερμότατη υποδοχή. Ο Μυστικός Έρωτας είναι ένα ρεσιτάλ-σπουδή στην ποίηση του έρωτα.

Παρουσιάζονται τραγούδια του συνθέτη από τους κύκλους τραγουδιών: «Σκοτεινός Έρωτας», «Αισθηματική Ηλικία», «Ερωτόκριτος». Ο «Σκοτεινός έρωτας» έχει θεωρηθεί κλασικό έργο του Δ. Μαραμή στο είδος του, καθώς η μελωδικότητα των τραγουδιών μένει αναλλοίωτη και άφθαρτη στο χρόνο. Βασικός ερμηνευτής του Σκοτεινού Έρωτα δισκογραφικά ήταν ο Μάριος Φραγκούλης ο οποίος τον παρουσίασε σε Ευρώπη και Αμερική. Κομμάτι του Σκοτεινού Έρωτα έχει ερμηνεύσει η Μαρία Φαραντούρη, αλλά και πολλοί άλλοι νέοι ερμηνευτές. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass