ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Το Animasyros ταξιδεύει στη Λάρισα

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2015 0:30

 

Το Animasyros, Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων, πάντα δημιουργικό και ανήσυχο, ετοιμάζεται για τη δεύτερη κινηματογραφική του απόβαση στη Θεσσαλία.

Αύριο Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο δημοτικός πολυχώρος Μύλος του Παππά, θα γεμίσει κινούμενα σχέδια και animaγεία, σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα και του Δήμου Λαρισαίων.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου οι μικροί φίλοι του animation θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εξαιρετικά ενδιαφέρον όσο και επίκαιρο διήμερο εργαστήρι της πανεπιστημιακού και δημιουργού κινουμένων σχεδίων Αναστασίας Δημητρά (μέλους της ASIFA Ελλάδος) με τίτλο «Animated Χριστουγεννιάτικες κάρτες με την τεχνική Cut Out», που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8-15 ετών. Το εργαστήριο θα συνεχιστεί και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα. Αιτήσεις συμμετοχής για το διήμερο εργαστήριο κινουμένων σχεδίων στη Λάρισα υποβάλλονται στο www.animasyros.gr και στο animatour@animasyros.gr και η συμμετοχή δωρεάν. Οι προβολές για παιδιά αύριο Σάββατο είναι στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει προβολή για ενήλικες στις 8 το απόγευμα.

Δήλωση συμμετοχής απαιτείται μόνο για το εργαστήρι και όχι για τις ταινίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass