«…στου Ολύμπου την αυλή, Θάματα και Καρκαντσέλια»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2015 1:10

Η Λαογραφική - Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας, πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης με τον τίτλο «…στου Ολύμπου την αυλή, Θάματα και Καρκαντσέλια», στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Β. Φαρμάκη» της Ελασσόνας.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία, ένα παραδοσιακό «ταξίδι» με κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, αφηγήσεις παραμυθιών, ευχές και παινέματα από παιδιά των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, έχοντας μαζί τους τα μέλη του «Εργαστηρίου Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής «Μελωδία»(που εδρεύει στη Λάρισα) με πάνω από 20 παραδοσιακά όργανα. Ακόμη, την βραδιά ολοκληρώνει μικρή παράσταση από το Θεατρικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αραδοσιβίων με τον επίκαιρο τίτλο…«Ο Άγιος Βασίλης σε κρίση». Η εκδήλωση εκτός από ψυχαγωγική, είναι και μια εκδήλωση αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας (όπως κάνει κάθε χρόνο η Λαογραφική Ελασσόνας).

φέτος θα ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ελασσόνας. Η εκδήλωση της Κυριακής είναι υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας και έχει την υποστήριξη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass