ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ 6ο ΛΥΚΕΙΟ

«Η Ποντικοπαγίδα» από την Ερασιτεχνική Σκηνή

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2015 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:20

Ανοίγει επίσημα σήμερα η αυλαία για την «Ποντικοπαγίδα» στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου στη Νεάπολη στις 9 το βράδυ. Η Ερασιτεχνική Θεατρική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής», μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Οι Κληρονόμοι της Καλλιρρόης», συνεχίζει την δράση της, με το κλασικό πλέον έργο, την «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ερασιτεχνικής σκηνής το αριστούργημα της μεγάλης Αγγλίδας δημιουργού, παίζεται συνεχώς, χωρίς καμία διακοπή, για πάνω από 60 χρόνια στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις του κόσμου. Πρόκειται για μία αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου, με συνεχείς ανατροπές στην εξέλιξη και την πλοκή της, μέχρι να φτάσουμε στην συγκλονιστική αποκάλυψη, στο τέλος του έργου, το οποίο αναμένεται να κρατήσει με κομμένη ανάσα τους θεατές, έως το τελευταίο του λεπτό.Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η γνωστή στο λαρισινό κοινό, Χρυσούλα Χρήστου, στην πρώτη συνεργασία της με την Ερασιτεχνική Σκηνή, το ομολογουμένως εντυπωσιακό σκηνικό, δημιούργησε ο επί εικοσαετίας και πλέον σκηνογράφος της σκηνής, Γιάννης Γεωργιάδης και την θαυμάσια-υποβλητική-μουσική, συνέθεσε η από πέρυσι συνεργάτης του σχήματος, Λαρισαία συνθέτης, Βιργινία Καραγιώργου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της σκηνής, Σοφία Βαναργιώτη, Μαρία Μπούρμπουλα, Χρήστος Ορκόπουλος, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Γιάννης Τσιάτσιος, Δημήτρης Χασάπης, Κώστας Χατζηστεργίου και Γιάννης Χλόπτσιος. Οι ημερομηνίες των παραστάσεων είναι 16,17,21,22,23 και 24 Μαΐου στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου στη Νεάπολη με τιμή εισιτηρίου στα 3 ευρώ, ενώ η είσοδος σε ανέργους και παιδιά είναι δωρεάν.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass