ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ύμνοι και παραδοσιακά κάλαντα στη Νίκαια

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2015 2:03

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ υπό τη αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού. Στο Πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας εμφανίστηκαν οι χορωδίες ψαλτών «Το Βυζαντινό και Δημοτικό εργαστήρι» υπό τη διεύθυνση του χοράρχη – πρωτοψάλτη Θεοδόση Διαμάντη και η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με τη χορωδία του συλλόγου Μικρασιατών του ν. Λάρισας και τη χορωδία Μικρασιατών Βουναίνων «Η καθ' ημάς Ανατολή» υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαρέτη. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέας Βαρδακούλης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

Τοπική κοινότητα Κιλελέρ, ώρα 6 το απόγευμα πλατεία, Γιορτή Αγάπης, φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου παρουσία της χορωδίας παραδοσιακής μουσικής του πολιτιστικού οργανισμού συνοδεία μουσικών.

Χάλκη ώρα 6:30 το απόγευμα Πολιτιστικό Κέντρο - Παρουσίαση του βιβλίου του Δρα Νικόλαου Ντέμου «1071 Στρατηγικές ήττες και συρρίκνωση του Ελληνισμού»

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Νέες Καρυές ώρα 5:30 το απόγευμα πλατεία – Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου παρουσία της χορωδίας παραδοσιακής μουσικής του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ συνοδεία μουσικών και της φιλαρμονικής του Δήμου Κιλελέρ.

Νίκαια ώρα 7 το απόγευμα Πολιτιστικό Κέντρο – Χριστουγεννιάτικη συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα μουσικά σύνολα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του δήμου Κιλελέρ.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Νίκαια ώρες 11 το πρωί και 7 το απόγευμα Πολιτιστικό Κέντρο – Η Κινηματογραφική Λέσχη προβάλλει τις ταινίες «Μαίρη Πόπινς» για τα παιδιά και «Πολίτης Κέιν» για τους μεγάλους.

Βούναινα ώρα 5 το απόγευμα Πλατεία – Ο Μικρασιατικός σύλλογος Βουναίνων θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρουσία της χορωδίας του «Η καθ' ημάς Ανατολή».

Αρμένιο ώρα 6:30 το απόγευμα Πλατεία - Γιορτή Αγάπης, φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου παρουσία της χορωδίας παραδοσιακής μουσικής του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ συνοδεία μουσικών.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Νίκαια ώρες 5:30 το απόγευμα και 7 το απόγευμα Νεόδμητο Νηπιαγωγείο Νίκαιας - Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των δύο τμημάτων του ολοήμερου Νηπιαγωγείου Νίκαιας.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Νίκαια ώρα 6 το απόγευμα Νηπιαγωγείο Νίκαιας - Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Νηπιαγωγείου.

Νίκαια ώρα 7 το απόγευμα Πολιτιστικό κέντρο - Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας με θεατρική παράσταση του έργου «Παραμονή Πρωτοχρονιάς, βίντεο με την Ομορφότερη ιστορία των Χριστουγέννων» και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass