Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα Victoria Cinemas για τη νέα του ταινία «Ένας άλλος κόσμος»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2015 20:02

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στα Victoria Cinemas, η προβολή της δεύτερης κινηματογραφικής ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος».

Στην προβολή που οργάνωσαν ειδικά τα Victoria Cinemas παρευρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με την τριπλή ιδιότητα του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και πρωταγωνιστή όπου συζήτησε με το κοινό και απάντησε στις ερωτήσεις του.

Πολλοί ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο των Victoria Cinemas προκειμένου να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και να απολαύσουν τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του μετά το «Αν».

"Μια δυνατή ερωτική ιστορία δεν περιορίζεται από σύνορα, δεν έχει πατρίδα" είπε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Μια ταινία, που σε ένα σκηνικό οικονομικής κρίσης, κοινωνικών αναταραχών και υπαρξιακών επανατοποθετήσεων, επιχειρεί να μιλήσει για τον έρωτα μέσα σε μία συνθήκη απόλυτα πολιτική.

"Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από τρεις διαφορετικές ιστορίες- που ενώνουν τρεις γενιές Ελλήνων και ξένων πολιτών σε μία Ελλάδα που αλλάζει- η ταινία πραγματεύεται την αγάπη και την κρίση που στέκεται εμπόδιο. Κρίση, όχι μόνον οικονομική, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι μόνον αυτή η κρίση που βιώνουμε. Είναι και η κρίση των αξιών. Τελικά, βασικό εμπόδιο στον έρωτα είναι η ίδια η πραγματικότητα" ανέφερε ο σκηνοθέτης.

"Ήταν μια παραγωγή που είχε πολλές απαιτήσεις. Επτά πρωταγωνιστές, δύο γλώσσες, πολλούς διαφορετικούς χώρους και βέβαια η πραγματικότητα της χώρας μας, εξαιτίας της οποίας πολλές φορές τα πράγματα καθυστερούσαν. Ουσιαστικά την αντιμετωπίσαμε σαν τρεις διαφορετικές ταινίες" πρόσθεσε.

Ένα καστ ηθοποιών από Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο Αμερικανός Τζέι Κ. Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β΄ ανδρικού ρόλου για την ταινία "Whiplash", η Σουηδή Αντρέα Οσβαρτ, ο Σύριος Ταουφίκ Μπαρχόμ, ενώ από ελληνικής πλευράς παίζουν, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καβογιάννη, ο Μηνάς Χατζησάββας η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Με την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του "Αν" να τον συνοδεύει, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραδέχθηκε ότι έχει αγωνία για την υποδοχή της νέας του ταινίας. "Με αγχώνει. Αλλά με μέτρο. Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε και αποκτούμε μέτρο. Τουλάχιστον προσπαθούμε".

Την ταινία καλωσορίζουν στη Λάρισα η Electronet Β.Κ. Καζάνα, το Κέντρο Γάμου – Βάπτισης «Αθηνά», τα οπτικά-φακοί επαφής Φώτης Παπούλιας και ο Ρυθμός Λάρισας 98,8 ενώ η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στα Victoria Cinemas.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η εταιρία επικοινωνίας delta adv.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass