Εντυπωσίασαν οι Αγιώτες χορωδοί

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2015 19:34

 

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Την άριστη εμφάνιση της Δημοτικής Χορωδίας Αγιάς «Δημήτρης Τζιτζιλέρης» και την άρτια απόδοσή της σε τραγούδια ελλήνων συνθετών, καταχειροκρότησαν στο σύνολό τους οι παρευρισκόμενοι στην 20η Χορωδιακή Συνάντηση της Νέας Αγχιάλου, όπου, πλην των Αγιωτών, εμφανίστηκαν η Μικτή Δημοτική Χορωδία Λειβαδιάς, η χορωδία «ΣΙΜΥΛΙΣ» Λάρισας, ο Σύλλογος Κερκυραίων Θεσσαλίας και η διοργανώτρια χορωδία Νέας Αγχιάλου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και την ανταλλαγή αναμνηστικών, τα μέλη των χορωδιών δημιούργησαν μια μεγάλη συντροφιά με κοινή συνισταμένη την αγάπη τους για το χορωδιακό τραγούδι και διασκέδασαν σε οικογενειακό κέντρο της πόλης.

Εξαιρετική επίσης ήταν και η εμφάνιση στην 4η Χορωδιακή Συνάντηση Λαμίας, όπου οι Αγιώτες απέσπασαν τις επευφημίες του φιλόμουσου κοινού στην κατάμεστη αίθουσα του τοπικού Δημοτικού Θεάτρου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη η Χορωδία Μουσικού Ομίλου Στυλίδας, η Μικτή Χορωδία Δήμου Τεμπών και η διοργανώτρια Μικτή Χορωδία Επτανησίων Φθιώτιδας «Ιωάννης Κουντούρης».

Μετά το τέλος της συνάντησης, οι χορωδίες διασκέδασαν σε κοσμικό κέντρο της πόλης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη χορωδιακή συνάντηση της Αγιάς.

Τους Αγιώτες διεύθυνε η κ. Δήμητρα Μπουρντένα και στο πιάνο συνόδευσαν, στη μεν Χορωδιακή Συνάντηση Νέας Αγχιάλου η κ. Σταυρούλα Μπόζαρλη, στη δε Χορωδιακή Συνάντηση Λαμίας η κ. Ευγενία Μαμανού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass