ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Χιπ χοπ και μπρέικ ντανς σε προσκόπους

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2015 8:15

 

O χορός είναι η σωματική κίνηση μέσα από την οποία εκφράζονται ανθρώπινα συναισθήματα. Έτσι λοιπόν , οι πρόσκοποι της 3ης Ομάδας Αεροπροσκόπων και της 4ης Ομάδας Δασοπροσκόπων Λάρισας, απελευθέρωσαν τα έντονα συναισθήματά τους μέσα από το χιπ χοπ( Hip Hop) και το μπρέικ ντανς (Break Dance).

Σε αυτή τους τη δράση, συνεργάστηκαν με τη σχολή χορού Independance Studio και συγκεκριμένα με τους Βασίλη, την Ισμήνη και τον Αντώνη. Αφού οι δάσκαλοι της σχολής τους έδειξαν μερικές απλές αλλά βασικές κινήσεις του Hip Hop οι πρόσκοποι με την καθοδήγησή τους σχεδίασαν μία χορογραφία με έντονο ρυθμό και ο κάθε πρόσκοπος ξεχωριστά είχε μία έντονη έκφραση όπου έβγαζε πολλά από τα θετικά συναισθήματα που έχει ένας άνθρωπος όπως, χαρά, ελευθερία, πάθος. Στη συνέχεια, σειρά είχε ένας ακόμα χορός, το breakdance, όπου ενθαρρύνθηκαν οι πρόσκοποι να δοκιμάσουν κάποιες δύσκολες χορευτικές φιγούρες και το αποτέλεσμα πρόσφερε γέλιο και ικανοποίηση για την προσπάθεια των παιδιών. Η δράση συνεχίστηκε με το parkour, η τέχνη δηλαδή της φυγής, του κυνηγιού και της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, με το δάσκαλο της σχολής Κώστα να δείχνει και να βοηθάει τους προσκόπους να ξεπεράσουν κάποια μικρά ξύλινα εμπόδια, αλλά όχι και τόσο εύκολα.

Η δράση των δύο προσκοπικών ομάδων έκλεισε με επιτυχία και χαμόγελα ικανοποίησης από όλους, με τους προσκόπους και τους δασκάλους της σχολής χορού Independance Studio να ανανεώνουν το ραντεβού τους για κάποια μελλοντική συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass