ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Τρικκαίων

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2016 5:48

ΤΡΙΚΑΛΑ

Δύο από τους οκτώ συνολικά αντιδημάρχους της προηγούμενης θητείας θα διατηρηθούν  στα καθήκοντά τους, όπως ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ανακοινώνοντας τα έξι καινούργια πρόσωπα.

Ειδικότερα, από την προηγούμενη θητεία παραμένουν η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης και ο κ. Χρήστος Αναστασίου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εμπορίου. Νέα πρόσωπα είναι ο κ. Δημήτρης Βασταρούχας, αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Καθαριότητας, η κ. Εφη Λεβέντη, αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας , η κ. Ντίνα Δήμα αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Καινοτομίας - Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο κ. Χρήστος Γούλας, αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, ο κ. Αχιλλέας Λασπάς, κατά τόπον αντιδήμαρχος Περιφέρειας τομέα Α και τέλος η κ. Ελένη Πούλιου, κατά τόπον αντιδήμαρχος Περιφέρειας τομέα Β. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ο κ. Μιχάλης Μπάρδας (30 μήνες, όπως προβλέπεται), στην Αστική Ανάπτυξη ο κ. Άκης Αναστασίου, το Μουσείο Τσιτσάνη αναλαμβάνει η κ. Βασιλένα Μητσιάδη, τις Σχολικές Επιτροπές ο κ. Γιάννης Κωτούλας και  το Δημοτικό Θέατρο ο κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης. Τέλος, ο κ. Σωτήρης Σακκάς παραμένει στη ΔΕΥΑΤ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, σε δηλώσεις του τόνισε τη σημαντική σύζευξη που επιτεύχθηκε, ανάμεσα στους έμπειρους και στους νέους αντιδημάρχους. Μια «συνταγή», πρόσθεσε, που ακολουθείται και τώρα, καθώς η δημοτική ομάδα αποτελείται ως επί το πλείστον από νέα ηλικιακώς άτομα.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε, επίσης, το σημαντικό έργο που προσέφερε κάθε ένας από τους αποχωρούντες αντιδημάρχους, εξειδικεύοντας για τον καθένα:

- ο κ. Αλέκος Πολυμερόπουλος επιτέλεσε σημαντικό έργο στην καθαριότητα, παρά το λειψό προσωπικό και τις δύσκολες συνθήκες, όντας πάντα παρών. Συνέδεσε, επίσης, το όνομά του με τον - μετά από πολλά χρόνια - καθαρισμό των οχθών και της κοίτης του Ληθαίου ποταμού, εντός του πολεοδομικού ιστού.

- η κ. Βασιλένα Μητσιάδη, η οποία προώθησε πλήθος δράσεων σε ζητήματα πολιτισμού, παιδείας και πολιτισμού, όπως: εκδηλώσεις επί 2 χρόνια στη δράση ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, πρόγραμμα code girls και χορού στη περιφέρεια, άνοιγμα της πινακοθήκης Μάρκελλου για θεατρική παράσταση, Παραστάσεις Εθνικής Λυρικής Σκηνής, πλήθος παρεμβάσεων σε διδακτήρια., ουσιαστική παρέμβαση στο Κολυμβητήριο.

- ο κ. Γιάννης Κωτούλας, με τις δράσεις στον τομέα του πρασίνου (κοπές επικίνδυνων δέντρων, ταχύτητα στο κλάδεμα καλλωπιστικών φυτών κ.α.), τον Κανονισμό Κοινόχρηστων Χώρων, τη βελτίωση και την ταχύτητα στην οργάνωση των υπηρεσιών αρμοδιότητάς του, τους χώρους πρασίνου (κόμβος οδού Καλαμπάκας, εργατικά Σωτήρας),

- ο κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, με τη νέα δυναμική στον τομέα των αδελφοποιήσεων, με δράσεις στα θέματα του ορισμού πλαισίων για τη διαφήμιση και τη μείωση της ρύπανσης, αλλά και με πρωτεύοντα ρόλο στο σημαντικό infokiosk που ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες.

Οι παραμένοντες κ.κ. Γάλλου – Δαλκαφούκη και Χρ. Αναστασίου διατηρούν τους τομείς αρμοδιότητάς τους, για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Στις ευχαριστίες του κ. Παπαστεργίου στους αποχωρούντες, ιδιαίτερη η αναφορά στο έργο των κ. Αναστασόπουλου και Παπανικολάου, οι οποίοι, όπως είπε, «δημιούργησαν» από την αρχή τις αντιδημαρχίες, κατορθώνοντας να επιλύουν προβλήματα στην περιφέρεια του Δήμου, όπως ήταν και ο αρχικός σκοπός ίδρυσής τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass