"ΚΥΝΗΓΙ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Για… τρούφες οι ξενοδόχοι

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2016 5:52

ΤΡΙΚΑΛΑ

Κυνήγι τρούφας, διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαΐου, για τους ξενοδόχους και διευθυντές των ξενοδοχείων της περιοχής, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών σε συνεργασία με την ένωση ξενοδόχων νομού Τρικάλων.

Στόχος αυτής της διοργάνωσης, όπως δηλώνει ο διευθυντής του Μουσείου κ. Νίκος Πάλλας,  είναι να παρουσιαστεί μια εναλλακτική τουριστική δραστηριότητα, σε εκείνους οι οποίοι υποδέχονται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και να τους κάνει άμεσους κοινωνούς μιας νέας δυνατότητας, που η περιοχή παρέχει στους φιλοξενούμενούς της.

Επιπλέον, για το Μουσείο, η δράση αυτή εντάσσεται σε ένα σχεδιασμό πρωτοβουλιών που διαθέτει, με βάση τον οποίο επιδιώκει, κατά το μέγεθος που του αναλογεί, την αύξηση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών, μέσα από την ανάπτυξη ενεργειών, που αναδεικνύουν το φυσικό πλούτο της περιοχής και ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδική ψυχαγωγία.

Να σημειώσουμε πως το κυνήγι τρούφας επομένως και η τρουφομακαρονάδα στο δάσος, σε συνδυασμό με τη γευστική εμπειρία με μανιτάρια που παρέχεται στο Μουσείο, αποτελούν μια νέα, μοναδική στην Ελλάδα, δυνατότητα γνωριμίας των επισκεπτών με έναν παλιό μεν, αλλά εν πολλοίς άγνωστο κόσμο: το μαγικό κόσμο των μανιταριών και της τρούφας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass