Τρίκαλα: Συνεχίζει το έργο της η δομή για τις κακοποιημένες γυναίκες

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2016 20:16

 

Μια σημαντική δομή στο Δήμο Τρικκαίων θα έχει και συνέχεια. Πρόκειται για τη δομή για τις κακοποιημένες γυναίκες, την οποία επισφραγίζει η χθεσινή υπογραφή από τον Δήμαρχο, της απόφασης ανανέωσης συμβάσεων του προσωπικού. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε την απόφαση αυτή, μετά την απόφαση ένταξης της δράσης.

Αναλυτικά

Ειδικότερα, πρόκειται για το έργο «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο στη Θεσσαλία/ Δήμος Τρικκαίων». Αφορά δηλαδή, όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή, στη συνέχιση λειτουργίας της πολύ επιτυχημένης δομής, που εδώ και δύο σχεδόν χρόνια αντιμετωπίζει τα κρούσματα επιθετικότητας και άσκησης βίας σε γυναίκες.
Η λειτουργία του Κέντρου εντάσσεται τον Δήμο, κατόπιν της απόφασης για ένταξή του με στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Ε.Π. «Θεσσαλία» 2014 – 2020 της Περιφέρεις Θεσσαλίας, η οποία χρηματοδοτεί το έργο. Για το διάστημα μέχρι τις 31 Μαΐου 2019, το ποσό των 252.000 ευρώ δίνεται για τη λειτουργία του Κέντρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass