ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Αγώνας δεξιοτεχνίας στο ποδήλατο

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2016 2:07

 

ΤΡΙΚΑΛΑ

«Ο ποδηλάτης δεν πρέπει να ακουμπήσει τα πόδια του στο έδαφος, κάθε φορά που ακουμπάει το πόδι κάτω, του αφαιρούνται και πέντε δευτερόλεπτα από το συνολικό του χρόνο». Πρόκειται για έναν από τους πέντε συνολικά κανόνες που διέπουν τη 2η ποδηλατική δεξιοτεχνία για παιδιά δημοτικών σχολείων, που συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων, ο Δήμος Τρικάλων και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων.

Θα υπάρχουν έξι ξεχωριστές κατηγορίες αγωνιζομένων από την Α' έως και την Στ' δημοτικού, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός σε αγόρια και κορίτσια. Νικητές, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα είναι οι τρεις καλύτεροι χρόνοι κάθε τάξης, ενώ θα βραβευτούν συνολικά 18 μαθητές – μαθήτριες, με μετάλλια και διπλώματα.

Στους κανόνες, τονίζεται εκτός των άλλων, επίσης πως ο κάθε ένας αγωνίζεται μόνος του, κερδίζει αυτός που θα είναι ο πιο γρήγορος βάσει χρόνου και θα κάνει και τα λιγότερα λάθη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων Τρικάλων. Στην εγγραφή για τη συμμετοχή στην δεξιοτεχνία πρέπει να είναι παρών και ο κηδεμόνας του κάθε παιδιού. Η συμμετοχή στη δεξιοτεχνία είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει μ’ οποιοδήποτε τύπο ποδηλάτου έχει στην κατοχή του και απαραίτητα να φοράει ποδηλατικό κράνος. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δεν έχει ποδηλατικό κράνος οι διοργανωτές θα του παρέχουν ένα δανεικό λίγο πριν την εκκίνηση, για να μπορεί να συμμετέχει στη δεξιοτεχνία. Στις 10 π.μ. ανοίγει η γραμματεία του αγώνα και αρχίζουν οι εγγραφές (δηλώσεις συμμετοχής). Στις 11 π.μ. γίνεται η έναρξη της δεξιοτεχνίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass