ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΑμεΑ

«Σωτηρία των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ η υπαγωγή στους Δήμους»

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2016 7:12

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πρόταση για υπαγωγή όλων των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στους Δήμους προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν κατέθεσε δημόσια από την Καρδίτσα ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης ο οποίος επισκέφθηκε το τοπικό Κέντρο και εγκαινίασε τα νέα γραφεία του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Καρδίτσας.

Σε συνέντευξη τύπου πουέδωσε στα τοπικά ΜΜΕ αναφέρθηκε σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το αναπηρικό κίνημα, ενώ επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην διατήρηση των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ επισήμανε μεταξύ άλλων: «Πρέπει τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ να υπαχθούν στους Δήμους ώστε να μην χρειαστεί να παραμείνουν κουφάρια. Είναι 20 σε όλη τη χώρα. Θέλουμε την αυτοδιοίκηση και τους φορείς να μας βοηθήσουν για να αποδώσουμε στην τοπική κοινωνία 2.000τ.μ. σύγχρονης υποδομής. Μια υποδομής που σήμερα απαξιώνεται. Έχουμε χρέος να την προστατεύσουμε».

Ο κ. Βαρδακαστάνης υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη να υπάρξει ένα σοβαρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τα άτομα με αναπηρία αφού τα προβλήματα είναι πολλά και σοβαρά αλλά και να υπάρξει σωστή κατανομή των χρηματοδοτήσεων από το νέο ΕΣΠΑ

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Καρδίτσας που τον συνόδευε κ. Ηλίας Τσίγκας και αφού τον ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βαρδακαστάνη για την επίσκεψή του τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος που το τοπικό Σωματείο απέκτησε νέα Γραφεία, ένας στόχος που επιδίωκε πάντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass