Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ

Υπέκυψε 37χρονος μετά από τροχαίο

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2016 0:58

ΒΟΛΟΣ

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Σκιάθου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 37χρονου Μιχάλη Τρούλη, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά την αεροδιακομιδή που είχε στηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό σε τροχαίο στη θέση Κολιός της Σκιάθου.

Ο σοβαρός τραυματισμός του, που δυστυχώς είχε τη χειρότερη κατάληξη, αλλά κυρίως τα γεγονότα που ακολούθησαν, με τον άτυχο άνδρα να παραμένει αβοήθητος στην άσφαλτο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, λόγω έλλειψης τραυματιοφορέων στο νησί του Παπαδιαμάντη, έως ότου κινητοποιηθεί κλιμάκιο ιδιωτικού πολυϊατρείου και τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας όπου και διασωληνώθηκε προκειμένου να μεταφερθεί, είχαν προκαλέσει την αυστηρή παρέμβαση του δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου.

"Η Σκιάθος χρειάζεται και μάλιστα άμεσα τουλάχιστον έναν τραυματιοφορέα σε κάθε βάρδια. Αυτή τη στιγμή "υπάρχει ένας τραυματιοφορέας, ο οποίος καλύπτει μία βάρδια την ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Χρειάζεται στο νησί τουλάχιστον ένας σε κάθε βάρδια και αν είναι δυνατόν, να είναι ντόπιοι, ώστε να μην έχουμε προβλήματα και έξοδα διαμονής", δήλωνε ο δήμαρχος, σε μία ύστατη κραυγή αγωνίας προς του εκπροσώπους της πολιτείας που έχουν αφήσει κυριολεκτικά στο έλεος τους κατοίκους της Σκιάθου, με την πολιτική διακομματική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον πολύπαθο τόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass