Δύο αλλοδαποί έκλεβαν αυτοκίνητα στη Μαγνησία

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2016 9:43
Δύο αλλοδαποί έκλεβαν αυτοκίνητα στη Μαγνησία φωτ. αρχείου

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών επιβατικών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ενώ ως δράστες συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας.

Συνελήφθησαν, χθες Πέμπτη 28 Ιουλίου το βράδυ στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 29 ετών, ως δράστες των κλοπών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διάπραξη κλοπών από τους παραπάνω αλλοδαπούς, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν.
Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (15-07-2016) έως προχθές (27-07-2016), οι δράστες διέρρηξαν από κοινού τέσσερα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, αφαιρώντας συνολικά από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των (1.204) ευρώ, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, πέντε κινητά τηλέφωνα και δύο φορτιστές κινητών τηλεφώνων.
Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε σ΄ αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass