ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΠΟΙΗΣΗ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ

«Πώς να σωπάσω!» στο Βόλο

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2016 8:06

Δύο ονειρικές βραδιές γεμάτες μουσική, ποίηση, τραγούδι, χορογραφίες, χορούς, νοσταλγία και χρώματα Ελλάδας, με τίτλο «Πώς να σωπάσω!» θα απολαύσουν όσοι τυχεροί βρεθούν στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Αυγούστου , δύο βραδιές που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την αισθητική.

Πρόκειται για μια μεγάλη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού- ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, του Φορέα Πολιτισμού «Έλξευσις» , του Παγκόσμιου Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας .

Οι μεγάλες αυτές συναυλίες, με πάνω από 50 συντελεστές ,που όλοι από καιρό περιμένουν, θα παρουσιαστούν στις 4 & 5 Αυγούστου, στο Δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και συντονισμό του καθηγητή Ποίησης κ. Κυριάκου Κυτούδη.

Η θεματολογία της παράστασης είναι η Ελλάδα. Μια Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσει την ελπίδα της, να χάσει την ιστορία της, να χάσει τον πολιτισμό της. Και όλα αυτά θα ειπωθούν μέσα από μια πανδαισία ποίησης, χορού, μουσικής και των καλύτερων τραγουδιών, με τις υπέροχες φωνές του Γιώργου Πάγκαλου και της Βασιλικής Καρακώστα , με τους θαυμάσιους χορευτές του Κέντρου Λαογραφικών Μελετών Λάρισας (Συγκροτήματα Κρητών και Ποντίων) και της Σχολής CHORUS LINE Βόλου, ενώ η ποιητική ομάδα του Φορέα «Ελξευσις» έχει αναλάβει τα δυνατά κείμενα, τις αφηγήσεις και τις απαγγελίες .

Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν χαρακτήρα κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού μέρος των καθαρών εσόδων, θα διατεθεί στους φορείς (για παιδιά με καρκίνο) «ΦΛΟΓΑ» και «ΠΙΣΤΗ».

Χορογραφίες -Χορευτικά

Εμφανίζονται χορευτικά συγκροτήματα Κρητών και Ποντίων από το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Λάρισας (ΚΕ.Λ.Ε..) και οι χορευτές της Σχολής χορού Chorus Line Βόλου, ενώ συμμετέχει, σε ρόλο έκπληξη, το Παιδικό τμήμα του 1oυ Συστήματος Προσκόπων Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass