ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ξεκινούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Τρίκαλα

* Ανακατασκευάζεται η πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2016 7:01

ΤΡΙΚΑΛΑ

Προς το τέλος του μήνα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για δύο σημαντικά έργα, που πρόσφατα δημοπρατήθηκαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Και αυτό θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, που πάντα απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το ένα έργο είναι το «ασφαλτοστρώσεις – κατασκευή έργων υποδομής νεοεντασσόμενων περιοχών Δήμου Τρικκαίων 2016-2017».

Με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ, με έκπτωση 65,91%.

Το δεύτερο έργο είναι το «εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμός στο βοηθητικό γήπεδο Τρικάλων Δήμου Τρικκαίων».

Σε αυτό,  προϋπολογισμού 46.172,36 ευρώ, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία ΔΙΟΣ ΟΕ (Δ. ΚΑΦΕΤΖΗΣ& ΣΙΑ ΟΕ).

Τα δύο έργα, όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή,  είναι αποτέλεσμα της λελογισμένης οικονομικής διαχείρισης από τον Δήμο, καθώς κατασκευάζονται με ίδιους πόρους. Για το βοηθητικό γήπεδο υπάρχει ενίσχυση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μόλις ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία των ενστάσεων και του προσυμβατικού ελέγχου, οι εργολάβοι θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Ετσι, θα επιλυθούν προβλήματα καθημερινότητας σε δρόμους της πόλης, σε μια διάρκεια 24 μηνών που θα διαρκέσουν τα έργα. Ενώ και στο βοηθητικό γήπεδο επιλύονται χρόνια προβλήματα για την προπόνηση ποδοσφαιρικών ομάδων. Η σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο είχε υπογραφεί ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή τον περασμένο χειμώνα, στο πλαίσιο των προσπαθειών για βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Εξ άλλου σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, καθώς αυτές συνεχίστηκαν και χθες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, συνεργεία του Δήμου από το πρωί προέβησαν σε εργασίες αποξήλωσης των μεταλλικών στοιχείων του κτηρίου, προσέχοντας ιδιαιτέρως την παλαιά δεξαμενή που βρίσκεται στο σημείο.

Στο εσωτερικό, τονίζεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση,  έχουν ήδη αποξηλωθεί διάφορα άλλα υλικά και αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσει η πλήρης κατεδάφιση του κτίσματος.

Στη συνέχεια – σε συνδυασμό με την κατεδάφιση των παλαιών τουαλετών - θα ξεκινήσει η διαδικασία για την απόδοση ενός ακόμη ελεύθερου χώρου στους τρικαλινούς και στους επισκέπτες, καταλήγει η δημοτική αρχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass