ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2016 13:01

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, για μια σημαντική Δομή η οποία προσφέρεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Τρικκαίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Πιο συγκεκριμένα, λήγει την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή απόρων μαθητών στην κλήρωση για την Κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Στόχος, όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, είναι να παρέχει δωρεάν μαθήματα σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Φέτος, δηλαδή το σχολικό έτος 2016-2017 θα φοιτήσουν συνολικά τριάντα μαθητές Λυκείου, στα φροντιστήρια των μελών του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων (ισόγειο Δημαρχείου) και μέσω αυτού, στο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης. Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα μέχρι 14.000 ευρώ. Το όριο εισοδήματος δεν ισχύει για μαθητές, των οποίων και οι δυο γονείς έχουν κάρτα ανεργίας, ούτε επίσης για παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών ή για παιδιά με φυσική απουσία γονέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass