ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΕΟΣΚ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ «ΕΛΑΤΑΚΟΣ» ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Παιδική ορειβατική κατασκήνωση

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2016 13:19

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η παιδική ορειβατική κατασκήνωση, που οργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα. Δέκα έξι μικροί φίλοι, ηλικίας από 7 μέχρι 16 χρόνων συμμετείχαν στην τριήμερη κατασκήνωση, στον χώρο του ορειβατικού καταφυγίου «Ελατάκος» στα 1456 μέτρα υψόμετρο, σ ένα πανέμορφο τοπίο,  στις παρυφές των κορυφών Σουφλιστάρα και Πετσαλούδα των Αγράφων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δραστηριότητες, με την καθοδήγηση  έμπειρων συνοδών και εκπαιδευτών, όπως ορεινή πεζοπορία, μαθήματα προσανατολισμού, παιχνίδια σχετικά με τη φύση και το βουνό, αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια και φυσικά δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μπάνιο στη λίμνη Πλαστήρα, με τα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα με τις δραστηριότητες και να ζητάνε επίμονα να ξαναγίνει του χρόνου με περισσότερες μέρες διάρκεια. Ο ΕΟΣΚ με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς τους που του τα εμπιστεύτηκαν, τους φίλους που πρόσφεραν υλικά, αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση, και δίνει υπόσχεση να το συνεχίσει αυτό το εγχείρημα και τις επόμενες χρονιές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass