ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ «ΑΤΜ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ» ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην τελική ευθεία η «έξυπνη πόλη»

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 18:10

ΤΡΙΚΑΛΑ

 

Σε τελική ευθεία εισέρχεται η παρουσίαση της «έξυπνης πόλης» στις 29 Ιουνίου, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται το πρώτο ΑΤΜ πιστοποιητικών και το ειδικό σύστημα Wi Fi για τον εμπορικό κόσμο, το οποίο θα ενεργοποιήσει η δημοτική αρχή.

Παράλληλα δεν αποκλείεται εκείνη την ημέρα να βρεθεί στην πόλη μας πρωτοκλασάτο στέλεχος της σημερινής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, η νέα ενοποιημένη πλατφόρμα ελέγχου που έχει υλοποιηθεί στην πόλη των Τρικάλων  «περιλαμβάνει σύγχρονο φωτισμό, πρόγραμμα στάθμευσης με αισθητήρες, σύστημα ελέγχου των αντλιοστασίων μέσα από δίκτυο αισθητήρων σε 17 σημεία, αλλά και νέο πρόγραμμα open mall που θα λειτουργεί υπό ομπρέλα ασύρματου δικτύου, όπου θα μπορούν τα καταστήματα που συμμετέχουν να κάνουν κοινές προσφορές και παράλληλα να δίνουν στον πολίτη τη δυνατότητα να παρκάρει στις θέσεις που λειτουργούν με αισθητήρες» όπως ανέφερε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παππά ο δήμαρχος Τρικκαίων κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη των Τρικάλων.


«ΑΤΜ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ»
Όσον αφορά στο πρώτο ειδικό ΑΤΜ έκδοσης πιστοποιητικών για τους δημότες,  χάρη στο συγκεκριμένο σύστημα δεν θα απαιτείται η παρουσία του πολίτη για μια τέτοιου τύπου συναλλαγή με την αυτοδιοίκηση, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται και ειδική υπηρεσία παράδοσης (σ.σ. delivery) πιστοποιητικών με την οποία θα στέλνεις ένα e-mail και την άλλη ημέρα το πρωί θα αποστέλλεται ένα πιστοποιητικό στο σπίτι εάν το χρειάζεσαι τυπωμένο σε χαρτί και αδυνατείς να βρεθείς στον χώρο να το παραλάβεις. Επίσης η διαχείριση της πόλης θα γίνεται μέσα από ειδικό «Χώρο Ελέγχου». Πρόκειται για μια ταυτόχρονη ενεργοποίηση ειδικού χώρου ελέγχου σε κοινή θέα στο δημαρχείο της πόλης, μέσα από τον οποίο το προσωπικό θα μπορεί να ελέγχει τη λειτουργία όλων των συστημάτων και οι δημότες να την παρατηρούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass