ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Κατολισθήσεις σε ορεινά του ν. Τρικάλων

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2017 15:34

ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στον νομό μας την Κυριακή και συνεχίστηκαν και χθες προκάλεσαν προβλήματα σε διάφορες περιοχές του νομού και ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, επενέβη έγκαιρα για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων στα ορεινά με 10 μηχανήματα να βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και τη χθεσινή ημέρα καθώς από το πρωί σημειώνονταν ισχυρές βροχοπτώσεις σ’ όλο τον νομό. Μηχανήματα και υπάλληλοι βρισκόταν επί ποδός για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία, ενώ σε ετοιμότητα και διαρκή επαφή με τους Δήμους βρισκόταν και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Αύξηση της ανόδου της στάθμης σε ποτάμια και παραποτάμους του Πηνειού σημειώθηκε προχθές της βραδινές ώρες, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν από το πρωί της Τρίτης. Η θερμοκρασία αναμένεται να επιστρέψει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα από την Τετάρτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass