ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

Μαζί στον δρόμο έμποροι και υπάλληλοι

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2017 15:42

ΤΡΙΚΑΛΑ

Kοινή απεργιακή συγκέντρωση εμποροϋπαλλήλων & αυτοαπασχολουμένων-εμπόρων για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας διοργάνωσαν χθες στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων και η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Τρικάλων.

Το κύριο αίτημα που προβλήθηκε μέσα από την απεργιακή συγκέντρωση είναι: «Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας. Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά. Υπερασπίζουμε την Κυριακή ως υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα». Στην κοινή ανακοίνωση που μοίραζαν οι διοργανωτές τονίζονταν χαρακτηριστικά: «Η Κυριακή είναι μέρα που ανήκει σε εμάς τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους του μόχθου. Είναι μέρα ξεκούρασης που αναπληρώνουμε τις δυνάμεις μας, είναι μέρα που αφιερώνουμε στην οικογένεια μας, μέρα κοινωνικής ζωής και δράσης. Η αργία της Κυριακής κερδήθηκε με αγώνες, γι’ αυτό και αποτελεί ιστορική κατάκτηση της εργατικής τάξης και δεν θα την χαρίσουμε στις πολυεθνικές, αντίθετα παλεύουμε ενάντια στους νόμους και τις κυβερνήσεις που επιβουλεύονται τη πλήρη κατάργηση της.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass