ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Βραβεύεται ο Στέλιος Βάσκος από το ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2017 15:30

ΤΡΙΚΑΛΑ
Πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, η τελετή ορκωμοσίας του ΤΕΦΑΑ, παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή κ. Αθανασίου  Σφουγγάρη και του Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή κ. Ιωάννη Κουτεντάκη.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων στις 12:00 το μεσημέρι.
Πρόκειται να αποφοιτήσουν επτά  Υποψήφιοι Διδάκτορες, εννέα μεταπτυχιακοί φοιτητές των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος  «Άσκηση και  Υγεία», «Ψυχολογία της Άσκησης», «Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις», του EMSEP του «Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ψυχολογία του Αθλητισμού της Άσκησης» και 50 προπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους στην εξεταστική Ιουνίου 2017.
Στην τελετή ορκωμοσίας ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ Καθηγητής κ.  Κουτεντάκης θα βραβεύσει τον κ. Στέλιο Βάσκο  για τα αθλητικά του επιτεύγματα.
«Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιοριστούν τα ανώτατα όρια της ανθρώπινης αντοχής (τα περίπου 300 χιλιόμετρα ποδηλασίας την ημέρα για 22 συνεχόμενες ημέρες, με την καρδιά του 64χρoνου υπεραθλητή να διοχετεύει πάνω από 160 τόνους αίματος και τους πνεύμονές του να διαχειρίζονται τουλάχιστον 1.500.000 λίτρα αέρα…».
Αυτά επισημαίνει μεταξύ άλλων σε συγχαρητήριο-ευχαριστήριο μήνυμα ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ Καθηγητής Γιάννης Κουτεντάκης προς τον Στέλιο Βάσκο, μετά το νέο άθλο που πραγματοποίησε ο τελευταίος με το ποδήλατό του, διανύοντας 7.000 περίπου χιλιόμετρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass